Crema antirid facuta in casa e solutia pentru un ten mai tanar

Crema antirid facuta in casa e solutia pentru un ten mai tanar
Crema antirid facuta in casa e solutia pentru un ten mai tanar

Tratamentele cele mai populare impotriva ridurilor si a porilor dilatati contin, aproape de fiecare data, doua ingrediente – ulei de cocos si praf de copt.

INGREDIENTE

2 lingurite de ulei de cocos organic extravirgin

1 lingurita de praf de copt fara aluminiu

Intr-un bol mic combina ingredinetele si amesteca-le pana ce compozitia se transforma intr-o pasta omogena. Aplica aceasta crema astfel obtinuta pe fata si las-o sa actioneze timp de 5 minute. Indeparteaz-o apoi cu apa calduta, folosind miscari circulare. Indeparteaza apa de pe fata cu un prosop curat si moale.

Nu este nevoie ca, la final, sa aplici crema hidratanta, deoarece uleiul de cocos iti va hidrata pielea suficient.

Daca folosesti in mod frecvent aceasta crema antirid facuta in casa, te vei bucura de un ten curat, hidratat si cu mai putine riduri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies