Aceasta reteta este speciala pentru ca foloseste cartofii pe post de desert.
Ingrediente: Cartofi 300 g, lapte 500 ml, frisca 300 g, rom 25 ml, zahar 80 g, caise din dulceata 4.
Mod de preparare: Cartofii, fierti si pasati, se amesteca cu laptele clocotit, cu zahar si putina sare. Se lasa sa fiarba 2-3 minute, amestecand continuu. Se ia de pe foc si, cand compozitia s-a racit bine, se adauga romul si 250 g frisca.
Se toarna in cupe si se orneaza cu caise si cu restul de frisca.
Sursa
Ingrediente: Cartofi 300 g, lapte 500 ml, frisca 300 g, rom 25 ml, zahar 80 g, caise din dulceata 4.
Mod de preparare: Cartofii, fierti si pasati, se amesteca cu laptele clocotit, cu zahar si putina sare. Se lasa sa fiarba 2-3 minute, amestecand continuu.
Se ia de pe foc si, cand compozitia s-a racit bine, se adauga romul si 250 g frisca. Se toarna in cupe si se orneaza cu caise si cu restul de frisca.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro