Aceasta crema poate fi servita pe paine sau poate fi folosita pentru umplerea oualor.
Ingrediente:
10 oua
sare
piper negru
1 lingura mustar
200 gr branza
Mod de preparare:
1. Fierbe ouale tari. Scurge-le apoi de apa, lasa-le sa se raceasca si da-le pe razatoarea mai mare.
2. Amesteca ouale cu branza rasa si cu sarea si piperul. Pune si mustarul.
3. Pune crema intr-un platou si da-i o forma. O poti decora cu ceapa, marar sau patrunjel (tocate foarte marunt).
Puteti, de asemenea, sa folositi crema pentru oua umplute.
Sursa
Ingrediente:
10 oua
sare
piper negru
1 lingura mustar
200 gr branza
Mod de preparare:
1.
Fierbe ouale tari. Scurge-le apoi de apa, lasa-le sa se raceasca si da-le pe razatoarea mai mare.
2. Amesteca ouale cu branza rasa si cu sarea si piperul. Pune si mustarul.
3. Pune crema intr-un platou si da-i o forma. O poti decora cu ceapa, marar sau patrunjel (tocate foarte marunt).
Puteti, de asemenea, sa folositi crema pentru oua umplute.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro