Crema pentru cicatrici cu unt de cocos si uleiuri esentiale

Crema pentru cicatrici cu unt de cocos si uleiuri esentiale
Crema pentru cicatrici cu unt de cocos si uleiuri esentiale

Cu cat incepi sa tratezi o cicatrice mai devreme, cu atat ai sanse mai mari sa scapi intr-adevar de ea. In cele mai multe cazuri, este nevoie de luni sau chiar ani intregi de tratament continuu pentru ca o cicatrice sa se vindece, iar cele foarte adanci nu pot fi niciodata tratate complet.

Iata cum se prepara crema pentru cicatrici cu unt de cocos si uleiuri esentiale.

Ingrediente:

- 30 g de ulei de cocos;

- 10 picaturi de ulei de geranium;

- 8 picaturi de ulei esential de lemongrass;

- 6 picaturi de ulei esential de lavanda;

- 3 picaturi de tamaie.

Ce trebuie sa faci

Incalzeste uleiul de cocos la bain-marie pana devine lichid.

Indeparteaza vasul de sursa de caldura si toarna uleiul intr-un borcanel mic, apoi lasa-l sa se raceasca putin. Odata ce este caldut (trebuie sa poti sa il atingi cu degetul), adauga uleiurile esentiale. Pune apoi crema la frigider si las-o la racit complet inainte de a o folosi. Pentru a-si face efectul, trebuie sa o folosesti de 2-3 ori pe zi, numai pe portiunile afectate. Dupa o luna se vor observa diferentele si, daca vei continua sa o folosesti, poate sa te scape de cicatricile mici si medii in circa 2-3 luni.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sursa: houseofhealth.us



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies