“Crezi că nu ne dăm seama de intențiile tale ori nu respecți competiția!” Constanția a fost aspru criticată de jurați și concurente

bravo ai stil 24 aprilie 2023
“Crezi că nu ne dăm seama de intențiile tale ori nu respecți competiția!” Constanția a fost aspru criticată de jurați și concurente

În ultima ediție Bravo, ai Stil! difuzată în data de 24 aprilie 2024, Constantia a trebuit să îndure criticile venite în valuri, atât din partea concurentelor , cât și din partea juraților.

Cu o poveste specifică unui eveniment grandios unde se consumă bere, Constanția nu a impresionat jurații și nici concurentele. Spiritele s-au încins în timpul momentului prezentat de brunetă. În conversațiile concurentelor au existat și comentarii legate de cheltuirea bugetul alocat pentru fiecare ținută în parte.

Alina:  „Eu sunt curioasă cum s-ar comenta Tanți? Ea este foarte vocală atunci când comentează o ținută. Cum s-ar comenta ea daca ar avea o oglindă?! Pentru ea orice facem noi, nu este suficient.

Având în vedere că este uniformă, ești mulțumită de ce ai făcut? Te-ai chinuit mult? Daca eu vin mâine in costumul popular, tradițional din Ardeal, este suficient pentru tine?! El este gata compus! Este bine?!”

Câte steluțe a obținut Constanția de la Bravo, ai Stil!- 24 aprilie 2024

Citește și: Cine a fost eliminată de la Bravo, ai Stil! în data de 21 aprilie 2023. “Cea mai proastă ținută din istoria Bravo, ai Stil!”

bravo ai stil 24 aprilie 2023 youtube
Constanția a fost aspru criticată de jurați și concurente[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Constanția de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. „Vreau să mă descoperiți pe mine, stilul meu, tot ce fac eu, arta mea și tot ce ține de mine!”

Constanția:  „In primul rand aș putea spune ca pantofii sunt urați, dar se potrivesc la ținută. Nu am ce sa fac! Îmi place ce am făcut la zona părului, am venit cu ceva inventiv.

Dacă nu eram mulțumită, nu veneam așa.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Alina: „Eu vreau să înțelegi și tu... ceea ce comentezi de noi este de la cer la pământ, față de ce văd la tine.”

Constanția „Păi dacă nu îmi place o ținută, spun.

La fel și atunci când îmi place.”

Alina:  „Pe mine mă macină treaba asta. Cum apari tu în chiloți și cu un maiou tăiat și la noi observi că lipsește o pietricică de pe dres.”

Cum au comentat jurații, ținuta Constanției 

Constanția a fost aspru criticată de jurați și concurente[Sursa foto: Captură KANAL D2]

După replicile acide ale concurentelor a venit rândul juraților pentru a comenta ținuta Constanției. 

Alexandru Abagiu:  „Nu suntem la carnaval aici! Arată a costum unu la unu. Nu fac nicio diferență dintre ce văd pe tine și ce aș vedea la muzeul folcloric. Suntem la o emisiune serioasă și prezinți ceva ce a fost deja etichetat ca un costum în alte emisiuni și astăzi îți spun că ești îmbrăcată din cap până în picioare într-un costum. Cum am putea juriza chestia asta? Din punctul meu de vedere, ești foarte costumată, in aceasta seară.

Nu ai stil!”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Constantia: “Costumul a costat 150 de lei, pantofii 50 de lei, iar gentuța in jur de 100 – 150 de lei. Sunt cumpărate, nu sunt închiriate.”

Raluca Bădulescu:  „Vorbim de două floricele amărâțele, prinse în două codițe. Tu știi deja că ceea ce porți este o uniformă, o costumație. Și faptul că te-ai gândit să pui halbele de bere, să pui melodia, denotă faptul că tu ai făcut cu intenție această ținută, nu a fost o întâmplare. Trebuie să înțelegi că nu jurizăm uniforme și cred că ori ne iei pe noi la mișto și crezi că nu ne dăm seama de intențiile tale, ori nu respecți competiția. În timp ce colegele tale se străduiesc să compună ținute mai bune sau mai puțin bune, tu nu faci decât să bați toate vintage-urile, eu nu am nicio problemă, dar eu îmbrăcată în afara de zona vintage nu te-am văzut. Apelezi la toate vechiturile din universul ăsta. Este un costum pe care l-ai găsit într-un magazin vintage.”

Maurice Munteanu: „Ce să jurizez? Sunt convins că înțelegi ceea ce spunem, dar mi-aș dori să și aplici.”

Concurenta nu a primit nicio steluță din partea juriului.

bravo ai stil sezon nou 2023
Constanția a fost aspru criticată de jurați și concurente[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este Andreea, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. “În timpul liber îmi place să creez, mă consider o fire artistică!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies