Crina Matei, vorbeste despre beneficiile masajului combinat. “Eu nu am pic de celulita!” VIDEO!

Crina Matei, vorbeste despre beneficiile masajului combinat. “Eu nu am pic de celulita!” VIDEO!
Crina Matei, vorbeste despre beneficiile masajului combinat. “Eu nu am pic de celulita!” VIDEO!

Actrita Crina Matei se poate declara o norocoasa. Ajunsa la frumoasa varsta de 45 de ani, artista a reusit sa tina celulita la distanta acordand o atentiei marita ingrijirii corpul sau.

Crina Matei se numara printre putinele femei care au fost ocolite de celulita si aparitia, cu trecerea timpului, a altor imperfectiuni ale pielii. Secretul Crinei Matei si a corpului sau lipsit de celulita nu se afla in spatele unui alimentatii riguroase, ci este rodul orelor petrecute la masaj.

“Eu raman consecventa masajului, pe care, indiferent cat de intens ar fi programul meu, nu-l parasesc.

Fac masaj facial si corporal de doua ori pe saptamana. Imi place foarte tare si ma relaxeaza foarte mult. Pentru corp insa, fac un masaj de remodelare corporala, o combinatie intre masajul corporal, drenaj si reflexoterapie. Acesta din urma trebuie facut insa de o persoana calificata. Mi-au explicat si mie specialistii ca, deopotriva poti sa deblochezi anumite zone unde exista unele probleme sau poti provoca reactii adverse cand nu este facut de profesionisti.
Stiti, eu nu am celulita, slava cerului! La un moment dat, cineva vazandu-ma in pantaloni scurti imi spune: “vai, draga, dar tu nu ai deloc celulita?!” Parea ca un repros si atunci i-am spus: “nu am, dat promit sa imi pun pana maine”.

Intrebata cum reuseste sa tina celulita la distanta, Crina Matei a pus totul pe seama mostenirii genetice si, bineinteles, a masajului.

“Nu am celulita ca nu am, habar n-am! Sau poate nu am datorita acestui lucru, ca fac de ani de zile masaj combinat, corporal, drenaj limfatic si reflexoterapie”, ne-a spus artista.  



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Masaj cu ulei din samburi de struguri pentru prevenirea varicelor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies