"Criss nu e deloc fericită" Ce au observat fanii Cristinei Ciobănaşu după ce aceasta a postat o imagine cu Alexandru Mureşan

"Criss nu e deloc fericită" Ce au observat fanii Cristinei Ciobănaşu după ce aceasta a postat o imagine cu Alexandru Mureşan

Cristina Ciobănaşu şi Alexandru Mureşanu formează un cuplu destul de contestat pe reţelele de socializare.

Cristina Ciobănaşu a avut o relaţie longevivă, de nouă ani, cu Vlad Gherman, iar după despărţirea de celebrul actor şi-a găsit liniştea în braţele lui Alexandru Mureşan. Ei bine, unii dintre fanii frumoasei actriţe nu au acceptat nici până în ziua de astăzi că Vlad şi Cris, doi tineri care au crescut sub ochii telespectatorilor, nu mai sunt împreună, aşa că le dau mesaje acide amândurora.

O urmăritoare i-a scris, de curând, protagonistei noastre, că se observă că nu este fericită cu actualul ei iubit, concluzie pe care a tras-o după ce a văzut...o poză.

Ce i-a scris o fană Cristinei Ciobănaşu: "Nici nu păreţi o pereche potrivită"

" Privirea lor zici că e din filmele turcești...când fiecare e cu cine nu trebuie", "Doar mie mi se pare că nu e fericită deloc de ceva timp?", "Din păcate...Criss

nu e deloc fericită alături de tine...Și nici nu păreți ca o pereche potrivită", sunt doar câteva dintre comentariile internauților, postate în dreptul ultimei imagini cu Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan.

Citeste si: Cristina Ciobănașu este însărcinată? Cum a apărut vedeta în public

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De ce s-a spus că Alexandru Mureşan şi Cristina Ciobănaşu nu ar mai fi împreună?

Zvonurile conform cărora Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan s-ar fi despărțit au pornit chiar în urma unei postări făcute de vedetă, pe rețelele de socializare.

Tânăra declara, acum ceva timp, că are o veste tristă pentru cei de acasă, pe lângă cea legată de faptul că și-a pierdut animalul de companie:" Referitor la ce vă spuneam zilele trecute, zicem că am vești și bune și vești mai puțin bune.

Cu care vreți să încep? Cu veștile bune sau veștile mai puțin bune?

Citeste si: Oana Moșneagu, deranjată de apropierea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu: „Se întâlnesc foarte mult”

Una dintre veștile nefericite este că de curând am pierdut Golden Retriverul alături de care am copilărit, Donca. Avea 14 ani și ceva și, din păcate, era foarte bolnăvioară, nu a mai rezistat.

Ar mai fi o veste tristă, dar nu sunt capabilă acum să împărtășesc.", povestea Cristina Ciobănașu, la vremea respectivă, pe contul personal de Instagram.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies