Cristi Borcea vine astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:15, la Kanal D

Cristi Borcea vine astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:15, la Kanal D
Cristi Borcea vine astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:15, la Kanal D

“Ați lovit vreodată o femeie?”, una dintre întrebările la care celebrul afacerist va trebui să răspundă

Cristi Borcea este invitatul de astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:15, la Kanal D! Celebrul afacerist roman Cristi Borcea se numără printre cei mai bogați și influenți oameni din România. 

A avut o viață sentimentală tumultuoasă, iar acum, la cei 51 de ani ai săi, se poate lauda, pe lângă succesul incontestabil în afaceri, și cu o familie numeroasă. Aflat la a treia căsătorie, cu Valentina Pelinel, renumitul afacerist are, din toate cele trei mariaje, nouă copii, de care este foarte mândru că-i poartă numele.

Astăzi, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cristi Borcea va trebui să vorbească și despre condamnarea sa la închisoare în Dosarul Trasferurilor și al Retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța, precum si despre perioada petrecută în detenție. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

            “Ați fost otrăvit cu argint viu?”, “Ați sedus-o pe judecătoarea care v-a achitat?”, “Cum se fac banii din închisoare?”, “Sunteți un om fără scrupule în amor?”, “Ați lovit vreodată o femeie?”, “Le-ați

cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, “Cui îi mulțumiți pentru averea dumneavoastră?”, “Poate Cristi Borcea să fie b ă rbatul unei singure femei?”,  acestea sunt câteva dintre cele 40 de întrebări la care va trebui să răspundă Cristi Borcea, în ediția de astăzi, difuzată de la ora 22:15, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Nu ratați astăzi, de la ora 22:15, o ediție de colecție “40 de întrebări cu Denise Rifai”, avându-l ca invitat pe celebrul afacerist român Cristi Borcea, la Kanal D.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies