Cristi Brancu, despre cum a arătat nunta lui făcută în Ierusalim. “Ne-am dus și am făcut o petrecere pe plajă la Tel-Aviv.”

Cristi Brancu, despre cum a arătat nunta lui făcută în Ierusalim. “Ne-am dus și am făcut o petrecere pe plajă la Tel-Aviv.”
Cristi Brancu, despre cum a arătat nunta lui făcută în Ierusalim. “Ne-am dus și am făcut o petrecere pe plajă la Tel-Aviv.”

Cristi Brancu a vorbit despre un moment special și mult dorit de el și soție, nunta realizată în Țara Sfântă.

Cristi Brancu a povestit despre un moment special pentru el și soția lui, momentul cununiei pe care a dorit să o realizeze la Ierusalim. Astfel, invitat în cadrul podcastului moderat de Teo Trandafir, acesta a povestit despre cum a trecut prima dată printr-un refuz în legătură cu realizarea actelor în altă țară, iar ulterior, după o discuție cu starețul de la biserica din Ierusalim, acesta i-a spus că dacă va fi să se întâmple, cu siguranță va avea loc evenimentul în acel loc. 

“Am vorbit să facem cununia și tot, iar ea a spus “haide să mergem în Țara Sfântă, la Ierusalim. Și actele, decât să le facem în țară, hai să le facem acolo.” Am vorbit la Ambasadă și a spus că s-a dat regulă ca nunta să se facă în țară, tot, dar la cununia religioasă putem să mergem acolo. În acel moment, dau un telefon nașului nostru și zic că nu se poate.
El spunea “acum te urci în mașină și vii la mine la hotel, unde e starețul de la biserica din Ierusalim.”,
a povestit Cristi Brancu.

Cum a arătat nunta lui Cristi Brancu în Ierusalim

Citește și: Cum a reacționat Cristi Brancu atunci când a pierdut procesul pentru casa părinților: „Ați pierdut definitiv și irevocabil. Părinții dumneavoastră nu mai au casă.”

Cristi Brancu
Cristi Brancu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cristi Brancu, dezvăluiri neașteptate pe rețelele de socializare! Prezentatorul TV a trecut la treabă atunci când a auzit ce vis a avut soția sa: „A visat că se pupa cu un grădinar.”

Totul a fost parcă pe repede înainte, iar limuzina cu care ar fi trebuit să vină cei doi soți a fost înlocuită de autocar, acolo unde ei aveau și un geamantan cu toate hainele necesare cununiei

religioasă, dar și lumânări și tot ce trebuie pentru o nuntă. Au vizitat și Mormântul Sfânt, iar după ce s-au rugat, aceștia au făcut și o petrecere pe plajă, în încheierea evenimentului special. “Era acolo. M-am dus, am vorbit și mi-a zis așa: Domnul Brancu, Dumnezeu le rânduiește, veniți că o să faceți actele acolo.” Am sunat după aceea la Consulat și a spus: “veniți”. Am ajuns, am aterizat la Tel-Aviv, toată lumea se relaxa la hotel, iar noi ne îmbrăcam de cununia civilă.
Limuzina cu care am fost la cununia civilă a fost un autocar, pentru că n-am avut timp să iau mașina. Ne-am îmbrăcat în 10 minute, ne-am dus la autocar, am semnat. A doua zi, la cununia religioasă, am făcut tot drumul lui Iisus, m-am dus la Mormântul Sfânt, puzderie de ruși cu coatele ascuțite, dădeau din coate să intre mai repede la lumânâri. Am reușit să învingem rușii, am intrat, ne-am rugat, după care am ieșit de la Mormântul Sfânt, am urcat în autocar, ne-am dus la Ierusalim, toată lumea era îmbrăcată sport, dar noi avem un geamantan cu hainele noastre.
Turtă, lumânare, tot ce vrei, le aveam pe toate. După ne-am dus și am făcut o petrecere pe plajă la Tel-Aviv.”
, a mai spus Cristi Brancu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristi Brancu
Cristi Brancu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum a reacționat Cristi Brancu atunci când a pierdut procesul pentru casa părinților: „Ați pierdut definitiv și irevocabil. Părinții dumneavoastră nu mai au casă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies