Cristi Brancu, îndrăgostit de Oana Turcu la fel ca în prima zi! Prezentatorul TV a făcut dezvăluiri emoționante despre soția sa: „Nimeni nu m-a iubit cât mă iubește ea.”

Cristi Brancu, îndrăgostit de Oana Turcu la fel ca în prima zi! Prezentatorul TV a făcut dezvăluiri emoționante despre soția sa: „Nimeni nu m-a iubit cât mă iubește ea.”
Cristi Brancu, îndrăgostit de Oana Turcu la fel ca în prima zi! Prezentatorul TV a făcut dezvăluiri emoționante despre soția sa: „Nimeni nu m-a iubit cât mă iubește ea.”

Vedeta de televiziune a vorbit despre povestea sa de dragoste cu femeia de afaceri.

Cristi Brancu și Oana Turcu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Anul acesta cei doi aniversează 16 ani de căsnicie și au reușit de-a lungul timpului să construiască o familie fericită alături de fiul lor, Tudor, dar și o carieră de succes în televiziune.

Invitat în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, Cristi Brancu a explicat cum poate să fie îndrăgostit ca în prima zi de soția sa, după 16 ani.

Cristi Brancu, recunoscător pentru dragostea Oanei Turcu

Citește și: Cristi Brancu, dezvăluiri neașteptate pe rețelele de socializare! Prezentatorul TV a trecut la treabă atunci când a auzit ce vis a avut soția sa: „A visat că se pupa cu un grădinar.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cristi Brancu, îndrăgostit de Oana Turcu la fel ca în prima zi! Prezentatorul TV a făcut dezvăluiri emoționante despre soția sa
Cristi Brancu și Oana Turcu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cristi Brancu trage un semnal de alarmă cu privire la bullyingul în școli: „Cum crezi că se poate duce de dimineață la școală un copil care primește bullying ori în fiecare zi, ori o dată la două zile?”

Prezentatorul TV a făcut dezvăluiri de-a dreptul emoționante despre grija și iubirea pe care soția sa i-o oferă, satinându-se extrem de recunoscător.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Voi nu vă dați seama ce femeie fabuloasă este.

Ideea este următoarea: pe lumea asta nimeni nu m-a iubit cât mă iubește ea. Nimeni nu m-a susținut. Aveam la un moment dat la emisiunea de noapte la care lucram niște probe luate de la americani, în care schimbam niște cărți și cel care avea cartea mai mică își lua un pahar de apă în față. La un moment dat era cu onorabilul cântăreț de manele Asu, iar televiziunea dăduse niște pahare din sticlă groasă.
În America se făcea cu niște păhăruțe cu milă față de cetățeni. Băiatul ăla pleacă și când dă cu apă, pleacă și cu paharul. Se vedea în direct cum un firișor de sânge curgea. Îmi spărsesem capul în direct. Ea a văzut și până când m-am schimbat și i-am dat telefon din mașină, cred că mai de grabă ajungea ea la spital de rău că mi se făcuse mie rău.
Ea somatizează și orice fel de lucru care se întâmplă cu mine sau cu băiatul, e ca și cum ar fi pentru ea înmulțit cu doi. În momentul în care ceva trebuie rezolvat în legătură cu noi și cu băiatul, are o energie, parcă i se face un tunel de energie. Atâta dedicare! Dincolo de faptul că este drăgăstoasă, că râdem. Este un om cu foarte mult talent, cu un suflet extraordinar de sensibil, drăgăstos.
Nu dă credit oamenilor. Noi ne completăm. Este omul pe care Dumnezeu mi l-a dat, tocmai pentru că am avut și multe dezamăgiri de la oameni dragi
.”, a declarat Cristi Brancu.

Cristi Brancu, îndrăgostit de Oana Turcu la fel ca în prima zi! Prezentatorul TV a făcut dezvăluiri emoționante despre soția sa
Familia Brancu[Sursa foto: Facebook]
  



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Valentin și Codruța Sanfira se confruntă cu vorbe urâte din partea oamenilor, atunci când merg în vacanță. Ce a spus artistul despre acest subiect: „Eu muncesc foarte mult.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies