Cristi Pascu i-a tuns părul Monicăi Gabor perfect drept din raţiuni practice

Cristi Pascu i-a tuns părul Monicăi Gabor perfect drept din raţiuni practice
Cristi Pascu i-a tuns părul Monicăi Gabor perfect drept din raţiuni practice

Sosită în România pentru o scurtă vacanţă, Monica Gabor a decis să recurgă la o mică schimbare de look şi a apelat astfel la hairstylistul Cristi Pascu, de care o leagă o îndelungată prietenie şi colaborare profesională.

Vedeta şi-a dorit să îşi scurteze lungimea părului şi să aibă în acelaşi timp o tunsoare mai practică, întrucât, având părul filat, era nevoită să şi-l coafeze zilnic. Soluţia a fost de a îndepta vârfurile părului astfel încât să arate impecabil zi de zi doar folosind pieptăn sau perie.

„Zi de relax! Azi m-am tuns şi sunt foarte fericită! Ce plăcere să mă revăd cu un om drag, hairstylist-ul Cristi Pascu.

Vi-l recomand şi vouă dacă sunteţi în cautare de un profesionist pe mâinile căruia va puteţi lăsa fără grijă!”, a declarat Monica Gabor.

Cristi Pascu a explicat de ce a ales acest retuş al tunsorii vedetei.

„Când părul este tuns perfect drept, atunci stă singur fără a fi nevoie să îl coafezi zilnic. Monica avea părul filat şi era nevoie să fie cât mai practic zi de zi, să nu mai trebuiască să meargă la salon.

Soluţia a fost astfel să îl tăiem la vârfuri perfect drept”, declară Cristi Pascu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cristi Pascu: Vara aceasta se poartă tunsorile pixie, wet-look-ul şi nuanţele de arămiu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies