Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au împăcat? Cum au fost surprinși cei doi

Cristian Boureanu și Laura Dincă
Cristian Boureanu și Laura Dincă, din nou împreună

Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio anul trecut, după o relație de șase ani. Ce au făcut cei doi.

Cristian Boureanu a fost fotografiat de paparazzii în compania Laurei Dincă, fosta lui iubită, la un restaurant din zona de nord a Bucureștiului. Momentul are loc la doar o lună după ce fostul politician s-a despărțit de Cristina Belciu.

Atunci, Cristina Belciu a dezvăluit că de comun acord ea și Cristian Boureau au decis să pună punct relației de cinci luni.

Citeste si: Cristian Boureanu și Laura Dincă, pe cale de a se împăca? La aproape un an de când și-au spus ”adio”, cei doi foști au fost surprinși împreună

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De comun acord au stabilit să nu mai formeze un cuplu. „Am un respect deosebit pentru Cristi, nu îi pot reproșa nimic, este un bărbat care mi-a arătat că manierele și bunătatea încă există în lumea aceasta. Am încheiat relația așa cum am și început-o, strângându-ne strâns în brațe, căci doi oameni care se iubesc, în ciuda lipsei de compatibilitate, nu o pot face în altă manieră”, a spus ea la vremea respectivă, în timp ce el

a adăugat: „Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună”, a dezvăluit Cristina Belciu.

Citeste si: Laura Dincă și Cristian Boureanu și-au spus adio după șase ani de relație: ”Spre bucuria multora, am luat decizia să ne despărţim”


Însă imaginile în care Cristian Boureanu apare în public alături de fosta iubită, Laura Dincă, lasă loc de multe interpretări, mai ales că tânăra spunea că nu există șanse de împăcare.

Cristian Boureanu și Laura Dincă
Cristian Boureanu și Laura Dincă au fost văzuți iar împreună[Sursa foto: Instagram]


Laura Dincă a fost surprinsă în timp ce iese din casa lui Cristian Boureanu ținând o pungă în mână. La scurt timp, cei doi au ajuns într-un restaurant din zona de nord a Bucureștiului, unde au stat minute bune de vorbă, semn că cei doi ar putea să își mai dea o șansă.

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după 6 ani de relație, în luna august a anului trecut. „După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat”, a spus Cristian Boureanu la scurt timp după ce s-a aflat.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Despărţire neaşteptată în showbiz. Cristian Boureanu şi Cristina Belciu şi-au spus "adio"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies