Cristian Comănici are o nouă iubită! Fostul concurent de la Puterea dragostei a publicat prima fotografie cu domnișoara misterioasă

Cristian Comănici și-a făcut o nouă iubită!
Cristian Comănici și-a făcut o nouă iubită!

Fratele Biancăi Comănici a ieșit la întâlnire cu noua lui parteneră! Cum au fost surprinși cei doi

Cristian Comănici i-a luat exemplul surorii lui și a participat la emisiunea fenomen de la Kanal D, acolo unde a reușit să cucerească inimile telespectatorilor, dar să își și găsească sufletul pereche. La Puterea Dragostei a întâlnit-o pe Mariana, cu care a și format un cuplu, însă povestea lor de dragoste avea să se sfârșească în scurt timp. După ce a părăsit competiția, Cristian Comănici nu a dat semne că ar avea o relație cu altcineva, însă lucrurile s-au schimbat între timp.

Citeste si: Jador și Georgiana Elisei, din nou despărțiți! Decizia artistului este definitivă: „Începe un nou capitol în viața mea”

Cristian Comănici și-a făcut o nouă iubită!
Cristian Comănici și-a făcut o nouă iubită![Sursa foto: Instagram]

Cristian Comănici, întâlnire romantică cu noua lui iubită!

Prezentatorul emisiunii online „Nu te supăra, frate” a avut o întâlnire de vis, la un restaurant de fițe din Capitală, alături de o tânără despre care nu se știe nimic.

Cristian Comănici a publicat, recent, o fotografie pe contul său personal de Instagram în care apărea împreună cu iubita lui, la masă, în timp ce o ținea trâns de mână. Se pare că tânărul își dorește ca viața lui privată și noua sa relație să stea departe de ochii curioșilor, astfel că încă nu a dezvăluit identitatea partenerei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Roxana, cea mai nouă concurentă de la Puterea dragostei, a trecut pragul casei cu un scop anume? Radu și-a dat seama imediat

Cristian Comănici are o nouă iubită!
Cristian Comănici are o nouă iubită![Sursa foto: Instagram]

De ce Cristian și Mariana nu își mai vorbesc?

Fostul concurent de la Puterea dragostei a mărturisit că în perioada în care se afla în competiție a avut sentimente puternice pentru Mariana, însă a realizat ulterior că acest lucru pornea de la faptul că își petreceau mai tot timpul împreună, devenind deja obișnuință.

„Într-adevăr, am avut sentimente puternice, iar asta s-a întâmplat când eram în Turcia. Eram în fiecare zi aproape cu ea, în aceeași casă, s-a transformat la un moment dat într-o obișnuință și era și omul care m-a ajutat, probabil, să trec peste zilele mai urâte. Cred că mai mult mi-am făcut-o eu așa pe Mariana în capul meu, perfectă. Mi-am dorit lucrul asta.

Ea nu este deloc așa cum o vedeam eu atunci în Turcia, este cu totul altceva. În ochii mei era o femeie matură și serioasă, care ar face orice pentru a-i ajută pe cei apropiați, care indiferent de situație ar lupta..în ochii mei era întruchiparea perfecțiunii. Mă refer strict la caracter”, a povestit Cristian Comănici, acum ceva timp.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ornela Pasăre s-a căsătorit în mare secret luna aceasta! Primele declarații oferite de artistă: „Este acea iubire specială și eternă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies