Cristian Comănici are o relație cu o tânără din America? Mariana, reacție dură: „Nu mă interesează! Du-te!”

cristian comanici si mariana
Cristian Comănici a recunoscut legătura cu tânăra din America

Cristian Comănici a recunoscut în fața tuturor legătura cu tânăra din America.

Cristian Comănici este unul dintre cei mai iubiți concurenți din sezonul trei al reality show-ului Puterea Dragostei. Acesta se confruntă cu o nouă acuzație din partea colegilor, care susțin faptul că, de curând, acesta ar fi adus o tânără în camera de hotel. Mai mult, dovezile nu au întârziat să apară.

Se pare că au apărut imagini în care Cristian Comănici se sărută pasional cu tânăra misterioasă. Acesta spera la o împăcare cu Mariana, arătându-și intențiile în acest sens, însă se pare că a ratat această șansă.

Pus în fața dovezilor, Cristian a fost nevoit să recunoască faptul că a avut loc un sărut pasional între misterioasa femeie și acesta în camera de hotel.

"Eram mai multe persoane la hotelul lor! E destul de aproape hotelul respectiv de hotelul nostru! Si da, erau doi barbati si doua femei, barbatii erau de alta orientare! Era un apartament de fapt si am fost cu toate persoanele astea in camera lor,  pur si simplu! Ele sunt stewardese! Am fost in camera si atat!", a spus Comanici.

cristian comanici
Cristian Comănici[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Alexandra și Codruț de la "Puterea Dragostei" se despart!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cum a reacționat Mariana?

"Oricum lucrurile astea au fost inainte si nu au de ce sa ma deranjeze in momentul de fata! Dar ce vreau eu mai exact este ca daca acum o saptamana jumate cand ea a fost aici in Istanbul, el a mers si s-a vazut cu ea!

Daca da sau nu?", a spus Mariana.

Răspunsul lui Comănici a venit prompt, acesta negând că s-ar fi întâlnit a doua oară cu tânăra respectiva.

Citeste si: Jitaru și Mona de la "Puterea Dragostei" vor deveni părinți?! Cum au fost surprinși cei doi?

"Nu! Vrei sa-ti arat mesajele cand i-am spus ca nu? O sa ti le arat!", a adaugat Cristian.

În cele din urmă, Mariana a recunoscut că știa de întâlnirea lui Cristian Comănici cu acea fată, însă nu credea că se va ajunge și la un sărut pasional.

"Despre aceasta fata... eu stiam ca el s-a vazut la un moment dat cu cineva dar eu nu stiam ca el a fost atat de destept in ghilimele ca sa faca si poze cu acea fata! Chiar la asta nu m-am asteptat! Si i-am zis: ok, du-te, fa ce ai de facut! Da, i-am zis ca poate sa se duca! Atata timp cat stii

sa-ti ascunzi urmele, nu ma intereseaza! Du-te! E barbat d-ra Cristina! Ce pot sa-i fac?!", a spus Mariana.

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Dulceață de căpșuni, rețeta delicioasă a Annei Lesko. „Propun să renunțăm la cantitatea asta foarte mare de zahăr.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies