Cristian Comănici, cu ochii în lacrimi după descalificarea de la Puterea Dragostei: ”Cred că ăsta e cel mai mare regret al meu"

cristian comanici declaratii
Cristian Comănici vorbește despre relația cu Mariana după descalificarea de la Puterea Dragostei

După descalificarea de la Puterea Dragostei, Cristian Comănici vorbește despre relația pe care a avut-o cu Mariana.

Cristian Comănici și Mariana au avut de-a lungul timpului o relație extrem de tumultoasă. Cei doi s-au iubit și s-au despărțit, iar acum concurentul vorbește despre sentimentele pe care le mai are încă pentru fosta iubită. 

Cristian Comănici, cu ochii în lacrimi după descalificarea de la Puterea Dragostei

După eliminarea din competiția Puterea Dragostei, Cristian Comănici vorbește cu ochii în lacrimi despre relația pe care a avut-o cu Mariana Danilenco.

Chiar dacă a încercat să aibă o relație cu Nadia, se pare că fratele Biancăi Comănici încerca doar să scape de gândurile care îl duceau de fiecare dată la Mariana.

Citeste si: Andrei Ciobanu si Marilena de la Survivor formează un cuplu

cristian comanici si mariana puterea dragostei cuplu
Cristian Comănici speră că va rămâne prieten bun cu Mariana[Sursa foto: Instagram Cristian Comanici]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

”Cred că ăsta e cel mai mare regret al meu, că am lăsat-o acolo, și mi-e greu să vorbesc despre acest lucru. Sper să câștige această competiție, merită din suflet. Eu vorbesc cu toți cei cu care am vorbit în casă, într-adevăr, nu foarte des, dar vorbim. Oamenilor care mi-au fost aproape, le-am spus de la bun început că vor fi lângă mine, eu o să păstrez legătura cu toți cei care mi-au fost dragi în competiție.

Citeste si: Jador, fost concurent la Puterea Dragostei și Faimos la Survivor România, despre ziua nunții: "Ea nu va veni la nunta mea"

Nu pot să vorbesc. Nu pot să vorbesc, vă spun sincer. Asta este. Am avut o relație și cu Nadia, o încercare, dar cred că a fost mai mult o scăpare, am vrut să scap de suferința prin care treceam.

Acum nu pot să spun că sufăr după Mariana, că mi-o doresc ca femeie în viața mea, pur și simplu este un om special pentru mine, i-am spus că va fi mereu un om special pentru mine, indiferent de ce va face și ce va spune, ea va fi omul care mi-a fost alături când mi-a fost mai greu, atât cât a putut, iar pentru asta are toată aprecierea din lume, cel puțin din partea mea. 

Nu cred că suntem meniți unul pentru celălalt, mi-am dat seama de asta. Nu știu exact când, dar mi-am dat seama la un moment dat, nici nu cred că îmi doresc ca între noi să fie ceva la modul de relație, îmi doresc să fim unul pentru celălalt, să ne susținem, să fim prieteni. 

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

mariana puterea dragostei
Mariana Danilenco va rămâne în continuare la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram Mariana Danilenco]

Este greu, dar consider că viața este grea și toate lucrurile frumoase sunt greu de dobândit. Pentru mine nu este imposibil să îmi controlez sentimentele și emoțiile, eu mereu voi fi lângă ea, chiar dacă va avea o relație, voi fi mereu acolo pentru ea. Cu timpul probabil sentimentele mele de iubire vor dispărea sau se vor transforma în altceva. A fost o dorință foarte puternică din partea mea”, a declarat Cristian Comănici.

Nadia a fost cea care a dorit să încheie relația cu Cristian Comănici, asta după ce frumoasa concurentă a văzut că iubitul ei are ochi doar pentru Mariana.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Victor, noul concurent de la Puterea Dragostei?

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Când și unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

UPDATE Bacalaureat 2024 proba scrisă la Limba și literatura română: Acestea sunt subiectele de azi pentru profilul real

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies