Cristian Comănici și Ștefania de la Casa iubirii, cel mai nou cuplu din showbiz?: „Nu aș vrea să îmi rănească inimioara”

Stefania si Cristian Comanici
Stefania si Cristian Comanici

Ce spun cei doi tineri despre relația lor. Fratele Biancăi Comănici a făcut un gest neașteptat pentru concurenta de la Casa iubirii.

Cristian Comănici și Ștefania de la Casa iubirii au făcut mărturisiri despre relația lor, chiar în fața Biancăi Comănici.

După despărțirea de Mariana, Cristian Comănici a fost extrem de discret cu viața sa personală și nu și-a mai dorit ca publicul să știe dacă iubește pe cineva sau nu.

Însă lucrurile se pare că stau diferit acum în viața fratelui Biancăi Comănici, care este extrem de fericit.

Tânăra care l-a cucerit este nimeni alta decât Ștefania de la Casa iubirii. Ștefania a recunoscut că ea și Cristian au avut mai multe întâlniri, că au ieșit la film, la suc, dar și că i-a gătit paste fratelui Biancăi Comănici.

Citeste si: Bogdan Mocanu, înapoi la fosta iubită?: „ A venit la mine zilele trecute”

Cristian Comănici
Cristian Comănici este din nou fericit[Sursa foto: Instagram]

Cei doi au dezvăluit cum s-au cunoscut, dar și cum au ajuns să fie atrași unul de celălalt pentru contul de YouTube WOWnews de la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Ștefania: Nu avem cum să uităm prima întâlnire pe cameră. Când ne-am privit în ochi, a fost dragoste la prima vedere.(...)

Nu aș vrea să-mi rănească inimioara al doilea Cristian.", a declarat Ștefania în cadrul emisiunii Wow News.

Citeste si: Iancu Sterp, primele imagini alături de noua iubită! Cine l-a cucerit!

Stefania de la Casa iubirii
Stefania de la Casa iubirii, cucerita de Cristian Comanici[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei este îndrăgostită până peste cap. Cine este tânărul care i-a luat mințile

Ștefania: Drept calități ale lui Cristi, pe care Cristian nu le avea, sunt simțul umorului și faptul că e vorbăreț.

Până acum ne-am întâlnit la un festival și la un suc, în oraș. La suc, mi-a spus absolut toată viața lui. A vorbit extraordinar de mult. Mi-a povestit foarte multe. Am fost și la film după ceva timp. Când ne-am văzut prima dată mi-a povestit de Mariana, așa în mare. Nu o cunosc pe fata asta, am văzut-o doar la televizor și e drăguțică tare.



Cristi: Cel mai important este îngrijitul, mai mult decât ce ai primit la naștere, adică fizicul.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

I-am luat un trandafir când am ieșit la suc, mi se pare un gest nobil”.

Ce părere are Bianca Comănici de Ștefania

Bianca Comănici a intervenit în discuția celor doi a dezvăluit că încă de când a apărut promo-ul sezonului Casa iubirii a observat-o pe Ștefania și i-a spus și fratelui său de ea.

Bianca: Când a apărut promo-ul Casa Iubirii și a apărut un cadru cu niște ochi foarte verzi, i-am spus lui Cristi că este o fată în casă cu niște ochi frumoși

rău. Despre tine era vorba. Chiar cred că vă potriviți. Lui Cristi îi plac fetele înalte, fără prea mult machiaj, mai simple, apreciază frumosul, esteticul.", a fost discuția din platoul WOWbiz.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Iancu Sterp, primele imagini alături de noua iubită! Cine l-a cucerit!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies