Cristian Ionita, eliminat de la „Survivor Romania”

cristian ionita, eliminat, survivor romania, tensiunea, conflictele
cristian ionita, eliminat, survivor romania, tensiunea, conflictele

Tensiunea de la "Survivor Romania" atinge cote alarmante, s-au format tabere si aliante, iar conflictele intre concurenti nu sunt tot mai intense.

Tensiunea de la "Survivor Romania" atinge cote alarmante, s-au format tabere si aliante, iar conflictele intre concurenti nu sunt tot mai intense. In editia de aseara a reality-ului, telespectatorii au aflat cine este razboinicul eliminat din competitie. Cristian Ionita a parasit insula, in urma deciziei telespectatorilor, dupa un Consiliu tensionat, emotionant, dar si cu reprosuri directe. Razboinicul a subliniat inca o data ca a functionat strategia cuplului format din Karina Fetica si Andrei Ciobanu.

cristian ionita, eliminat, survivor romania, tensiunea, conflictele
cristian ionita, eliminat, survivor romania, tensiunea, conflictele

Citeste si: Gratiela Duban: „Simt nevoia sa mananc in continuare orez...”

            "Andrei a fost un jucator foarte bun, tot timpul a fost acolo sus. In camp a ajutat, s-a dus la peste, a facut focul, a ajutat la mancare. Cu totii am avut anumite perioade, am fost mai jos psihic, am fost mai impulsivi. Dar am incercat sa ne intelegem.

Si eu am inteles acele persoane cand au trecut prin asta. Se pare ca atunci cand a fost vorba despre Andrei nu a mai existat intelegere, nu a mai existat nicio toleranta", au fost acuzatiile adresate de Karina Fetica echipei Razboinicilor.

            Tabara care l-a votat pe Andrei si-a aparat optiunea, justificand alegerea. Emanuela Huruiala si-a declarat regretul pentru ca a votat-o pe Alice Andruca in detrimentul Karinei pe care a considerat-o o aliata. Emanuel Neagu a subliniat ca nu este parte a unui grup, dar si el l-a votat pe cel mai bun jucator din echipa pentru eliminare.

            "Grupul altfel se simte cand Andrei nu e in preajma. La meciuri putem sa castigam si fara Andrei. Intr-adevar, este un jucator foarte bun, a demonstrat asta pe traseu. Dar avem nevoie in grup sa ne simtim si bine".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

cristian ionita, eliminat, survivor romania, tensiunea, conflictele
cristian ionita, eliminat, survivor romania, tensiunea, conflictele

Citeste si: Karina, decizie șoc la întoarcerea în țară în privința lui Andrei de la Survivor România! Războinica a spus TOT, cu lacrimi în ochi! ”Mă mut la el”

            Vorbele dansatorului au iritat-o vizibil pe Karina care a dat cartile pe fata despre realitatea convietuirii in tabara albastra.

            "Problema cu vibe-ul la noi in echipa e din prima saptamana. Cand a fost Remus cu energie negativa, trebuie sa dam in el. Dupa, a fost Claudia, ne facea probleme, trebuie sa dam in ea pentru energia pozitiva a grupului. Apoi totul va inflori. Cand a fost Andi, la fel, energie negativa, gata, l-am indepartat.

(..) Ne cautam nod in papura."

            Meciul de comunicare de seara trecuta a fost castigat de Faimosi, la stafeta, dupa rasturnari fantastice de situatie si o echipa a razboinicilor decimata de probleme de sanatate. Lola Crudu a ajuns la spital dupa ce s-a accidentat la cap, iar Emanuela Huruiala a acuzat stari de rau, in momentul in care si-a vazut colega accidentata.

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

            Razboinicii si Faimosii s-au strans in jurul Lolei pentru a-i acorda primul ajutor inainte de sosirea ambulantei pentru a o transporta la spital. Razboinica a ramas constienta tot timpul si, inainte de a parasi terenul si-a rugat colegii sa castige jocul de comunicare pentru a vorbi cu iubitul sau, George.

"Te rog, pentru mine! Vreau sa vorbesc cu George!".

            ​Mihai Onicas a fost cel care a adus punctul victoriei, Faimosii reusind sa comunice telefonic, timp de trei minute, cu cineva drag de acasa.

Citeste si: Reacția incredibilă a soției lui Sonny Flame, după ce l-a văzut dormind cu Elena Ionescu



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Reacția incredibilă a soției lui Sonny Flame, după ce l-a văzut dormind cu Elena Ionescu

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies