Cristian Jitaru și Mona Stoian se căsătoresc! Tânărul a oferit primele declarații: „Am sperat că într-o zi totul va fi bine! Și este!”

Cristian Jitaru și Mona Stoian se căsătoresc!
Cristian Jitaru și Mona Stoian se căsătoresc!

Cei doi tineri trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum au decis să facă pasul cel mare! Când vor spune marele „Da” în fața ofițerului stării civile.

Cristian Jitaru și Mona Stoian au avut parte, de-a lungul relației, de câteva momente dificile, motiv pentru care s-au și despărțit. După ce și-au aruncat cuvinte grele, au revenit la sentimente mai bune, împăcându-se ulterior. Acum, cei doi se căsătoresc, semn că lucrurile merg mai bine ca niciodată.

Citeste si: Britney Spears și Sam Asghari au semnat un contract prenupțial. Ce condiții i-a impus artista noului ei soț

Cristian Jitaru și Mona Stoian se căsătoresc!
Cristian Jitaru și Mona Stoian se căsătoresc![Sursa foto: Instagram]

Cristian Jitaru, primele dezvăluiri despre nunta cu Mona

Prezenți în cadrul unei emisiuni, cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” au dezvăluit data la care va avea loc marele eveniment, atunci când vor păși împreună în fața altarului. Potrivit tinerei, cununia civilă va avea loc pe 10 septembrie anul acesta, urmând ca mai apoi să organizeze și nunta. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„O să facem cununia civilă pe 10 septembrie, iar pentru nuntă o să vorbim după cununia civilă”, a spus Mona Stoian.

Frumoasa tânără a fost cerută în căsătorie în urmă cu doar câteva zile, în Franța. Cristian Jitaru a luat-o prin surprindere chiar în fața a sute de oameni, la Disneyland Paris. Blondina nu a stat deloc pe gânduri și a răspuns cu marele „Da”.

Citeste si: Gabriela Firea, criticată dur pentru ținuta purtată la cununia Ralucăi Pastramă! „Rochia zici că este cumpărată de la piaţă!"

Cristian Jitaru și Mona Stoian se căsătoresc!
Cristian Jitaru și Mona Stoian se căsătoresc![Sursa foto: Instagram]

Cristian Jitaru, veste surpriză pentru urmăritori

Foarte activ pe rețelele de socializare, tânărul obișnuiește să le arate fanilor evenimentele importante din viața lui, la fel cum s-a întâmplat și de data aceasta.

Cristian Jitaru și-a anunțat urmăritorii că a cerut-o de soție pe frumoasa lui parteneră, Mona Stoian.

„A spus da. Cu foarte mari emoții am scos inelul si am cerut-o de soție! Desi s-au întâmplat multe intre noi am continuat si am sperat că intr-o zi totul va fi bine‼️ Și este‼️ Azi 17.06.2022 a spus DA! Te iubesc @stoianlavinia‼️', a scris Cristian Jitaru, pe rețelele de socializare.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Designerul Adrian Oianu s-a căsătorit cu Adelina Manea. Andreea Berecleanu și soțul ei au fost nași

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies