Cristian Manea și Irina Deaconescu s-au logodit! Vloggerița a fost cerută în căsătorie pe malul mării

Irina Deaconescu și Cristian MAnea
Vloggerița Irina Deaconesu și fotbalistul Cristian Manea.

Irina Deaconescu a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Cristian Manea, într-un cadru de poveste la malul mării, alături de toți prietenii cuplului.

Celebra vloggeriță Irina Deaconescu trăiește o superbă poveste de dragoste alături de Cristian Manea, bărbatul cu care își dorește să își împartă toată viața. Cei doi se pregătesc să facă cel mai amre pas în relația lor: după ce au anunțat că vor deveni părinți, cu doar câteva săptămâni în urmă, tinerii au acum planuri de căsătorie!

Citeste si: Irina Deaconescu este însărcinată! Vloggerița și fotbalistul Cristi Manea vor deveni părinți!

Cristi Manea Irina Deaconesu.
Cristi Manea o sărută pe iubita sa, Irina Deaconescu.

Fotbalistul Cristian Manea a cerut-o pe vloggerița Irina Deaconescu în căsătorie într-un decor de poveste, la malul mării, alături de cele mai dragi persoane. În genunchi, cu un imens buchet de flori albe în brațe și un inel cu diamante în mâna dreaptă, Cristian Manea i-a adresat Irinei marea întrebare, la care răspunsul a fost, evident, DA!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cristian Manea și Irina Deaconescu.
Irina Deaconescu este însărcinată. Vloggerița și Cristi Manea vor deveni părinți.

Citeste si: Laura Giurcanu, ținta atacurilor în online din cauza afacerilor cu bijuterii. Alina Ceușan, Gina Pistol și Christina Ich îi sar în apărare

Irina Deaconescu, dezvăluiri picante despre cererea în căsătorie! Cristian Manea a planificat o surpriză de zile mari

„Ce zi nebună a fost ieri. Încă nu realizez, poate pentru voi nu a fost un șoc atât de mare, dar pentru mine a fost un șoc imens pentru că nu m-am așteptat nici măcar o secundă.

Nu știu cum a făcut Cristi să-mi aducă toți prietenii pe care care nu i-am mai văzut de luni de zile, să-i aducă la Constanța, că nu-i ca și cum erau toți din același loc.

Irina Deaconescu și iubitul său, Cristi Manea.
Cristi Manea si Irina Deaconescu s-au logodit. Cererea în căsătorie.

Cum a reușit el să țină un secret față de mine, totul...pentru că eu sunt ochi și urechi. Încă încerc să-mi revin, dar sunt logodită. Vă dați seama de ce detalii au ținut cont oamenii ăștia...

Eu nu aveam haine aici, venisem de acasă cu un geamantan foarte mic și nu știu care a vorbit cu Alina Ceușan și mi-a trimis o rochie superbă și acum noi trebuie să ieșim la un restaurant, iar Cristi îmi tot zicea să te îmbraci frumos și eu nu voiam sa iau rochia,” a dezvăluit Irina Deaconescu.

Citeste si: Fotbalistul Cristi Manea a avut coronavirus! Irina Deaconescu a suferit enorm din această cauză



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum pregătește doamna Coco de pe Tik-Tok pâinea de casă. “Este foarte ușor și aveți pâine proaspătă și bună.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cum explică organizatorii SAGA decizia superstarului internațional, Nicki Minaj: "Ne depășește puterile"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies