Cristian Marinescu de la „Puterea Dragostei” are o nouă iubită?! De cine s-a îndrăgostit cel mai iubit bărbat din casa iubirii?

Aya ii trimite pupici lui Cristian Marinescu
Aya ii trimite pupici lui Cristian Marinescu

Cristian Marinescu de la „Puterea Dragostei” este, fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați concurenți, asta și datorită calităților sale fizice. După despărțirea de Andreea, concurentă care a ales să se descalifice, tânărul flirtează cu o tânără la fel de frumoasă ca fosta sa iubită.

Deși cu mai puțin de o săptămâna în urmă a pus punct relației cu Andreea, Cristian Marinescu de la „Puterea Dragostei” nu pierde vremea și s-a reorientat deja către o tânără superbă, care se pare că l-a și cucerit deja. Chipesul concurent de la „Puterea Dragostei”, în vârstă de doar 23 de ani, este extrem de atras de nimeni alta decât Aya, colegă de platou în același show matrimonial. Absolvent al Universității de Educație Fizică și Sport, Cristian Marinescu a intrat repede în vizorul celorlalte concurente, date fiind calitățile fizice pe care le posedă.

Cristian Marinescu in casa Puterea Dragostei
Cristian Marinescu in casa Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pentru a contribui la formarea unor noi cupluri în casa iubirii, Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei”, le-a lansat concurenților o provocare. Și, dat fiind faptul că adevărul se spune sub formă de glumă, tinerii au scris cu ajutorul unor tablete numele persoanelor de care sunt atrași și, deopotrivă, cu care cred că ar putea construi un viitor.

Cristian Marinescu de la „Puterea Dragostei” este îndrăgostit de Aya?!

În platou, Cristian Marinescu și Aya au început să comenteze și să își facă ochi dulci unul, altuia, adresându-și totodată

complimente și încurajări.

Pentru că o caracteristică a lui este faptul că niciodată nu spune lucrurile pe nume și folosește un mod voalat, Marinescu face câteva remarci: “Da, sunt tot un zâmbet! Ești o femeie frumoasă, dar nu pot să trec… de treaba asta… de ambalaj! Că nu am ce să văd Aya!”

Flirt intre Cristian Marinescu si Aya
Flirt intre Cristian Marinescu si Aya[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Aya: “Păi nici măcar nu ai încercat!”

Marinescu: “Am încercat să observ anumite chestii aici!”

Citeste si: Bianca Comănici de la "Puterea Dragostei", adevărul halucinant despre scandalul dintre Andra Volos și Ella!

În timp ce colegii lor de platou abordaseră alte teme, când nimeni nu era atent, cel mai probabil, Aya i-a trimis pupici dulci lui Cristian Marinescu.

Fața plină de zâmbet a spus totul și a fost, cu siguranță, definiția faptului că lui Cristian de la „Puterea Dragostei” i s-au cam aprins călcâiele după colega sa!

Aya ii trimite pupici lui Cristian Marinescu
Aya ii trimite pupici lui Cristian Marinescu [Sursa foto: Captură KANAL D]

Acesta a strigat: “Să ne pună o melodie?!”. Nici nu au așteptat mult că în toată casă răsună cântecul de generic al emisiunii Puterea Dragostei.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Interesant pentru cei din jur a fost faptul că lui Jitaru nu prea i-a plăcut ce a văzut și a trebuit să facă față răutăților colegilor de platou.

Citeste si: Roberto a părăsit casa "Puterea Dragostei", în lacrimi! Cristian Comănici a revenit zâmbind!

In tot acest timp am remarcat o tensiune în cuplul format din Alexandru și Andrada.

Irascibili amândoi, concurenții de la „Puterea Dragostei” și-au aruncat vorbe grele și tăioase ce au făcut deliciul unora dintre concurenți. Discutia a denaturant pe tonalități nepotrivite, iar Marinescu a fost luat la rost de Mariana, tânără căreia Cristian i-a adus acuzații grave.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Împăcare de zile mari la „Puterea Dragostei”?! Cum s-a dat de gol Jador că încă se gândește la fosta iubită?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies