Cristian Marinescu de la Puterea dragostei, mărturisiri emoționante despre relația cu Maria: „Eram îndrăgostiți unul de altul!”

Cristian Marinescu, detalii despre despărțirea de Maria Lungu
Cristian Marinescu, detalii despre despărțirea de Maria Lungu

Câștigătorul sezonului 3 Puterea dragostei face noi dezvăluiri despre ceea ce s-a întâmplat între el și Maria. Ce i-a separat mai exact pe tineri.

Concurentul care a ieșit pe primul loc în finala sezonului 3 a emisiunii fenomen de la Kanal D a trăit o adevărată poveste de dragoste alături de Maria, dar se pare că destinul a ales ca cei doi să își continue viețile pe drumuri separate. Deși tinerii susțineau cu tărie că au planuri mari de viitor împreună, zvonurile că sunt pe cale să se despartă au apărut la scurt timp după finalizarea emisiunii.

Imediat după, frumoasa Maria anunța pe contul său de Instagram că nu mai formează un cuplu cu Marinescu.

Citeste si: Ionuț și Alexandra Raicu vor deveni părinți! Cine a dat vestea cea mare

Invitat în platoul emisiunii „Totul pentru Puterea dragostei”, Cristian Marinescu a făcut o serie de afirmații în legătură cu perioada alături de fosta lui iubită, Maria.

„Suntem foarte bine. Nu ne-am împăcat. Suntem despărțiți. Eu în aceste zile am avut un moment de tăcere și am vrut să stau mai retras și să nu mă arunc cu niște vorbe înainte, pentru că lucrurile au fost extrem de calde.

Am vrut să discut lucrurile pentru prima dată aici în emisiune. Relația noastră a fost una extrem de reală. Nu mă ascund cu absolut nimic.

Au fost extrem de multe sentimente, vorbesc despre iubire între noi doi. În această viață apar niște iubiri neîmplinite și asta a fost între noi doi, o iubire neîmplinită”, a declarat Marinescu în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea dragostei”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au despărțit! Motivul care a provocat ruptura dintre cei doi

Cristian vrea să se împace cu Maria? Ce spune fostul concurent Puterea dragostei

Tânărul a spus că lucrurile nu sunt concrete între ei la acest moment și nu ar putea să își exprime părerea despre o eventuală împăcare.

În același timp, Cristian spune că a simțit dragoste adevărată în perioada pe care a petrecut-o cu superba blondină, dar din nefericire certurile care au avut loc au dus la multe neînțelegeri și, în final, la separarea definitivă.

Citeste si: Iacob de la Puterea dragostei, certat de una dintre colege după ce a jignit o concurentă: „Nu ești asumat!”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Să nu vă gândiți o secundă că îmi este ușor să vorbesc despre treaba asta. Îmi este extrem de greu pentru că este o femeie care a făcut parte din viața mea. Nu știu dacă o să reluăm legătura, o să mai încerc să am o relație cu ea.

Momentan, lucrurile sunt în balanță. Sunt aceleași simple discuții pe care le-am avut de fiecare dată.

Suntem două personalități foarte puternice, două pietre foarte tari. Asta este situația și nu putem să ne ascundem de ea. Noi practic am mai simțit de mai multe ori să punem stop, dar în același timp nici nu puteam să trăim unul fără celălalt. Ne-am dat seama că simțim ceva atunci când stăteam față în față.

Eram îndrăgostiți unul de altul”, a mai spus acesta.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Liviu Vârciu, ultimele pregătiri pentru botez! Când va avea loc evenimentul mult așteptat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies