Cristian Marinescu primește mesaje de la Maria: „M-a înjurat, de mai multe ori”

Maria si Cristian Marinescu
Maria si Cristian Marinescu s-au despartit

Ce spune Cristian Marinescu despre Maria. Ce mesaje i-a trimis după ce au decis de comun acord să se despartă.

La câteva luni după ce Marinescu și Maria de la Puterea dragostei și-au spus adio, fostul concurent a dezvăluit ce relație are în acest moment cu frumoasa tânără.

Cristian Marinescu și Maria s-au despărțit la scurt timp după terminarea celui de-al treilea sezon al show-ului, dar și-au mai dat o șansă după ce s-au întors în concurs.

Din păcate, relația lor nu a mai funcționat și astfel Marinescu și Maria au decis să o ia pe drumuri diferite.

Citeste si: Sora Andreei Oprica de la Puterea dragostei se confruntă cu probleme grave de sănătate: „O să am nevoie de voi”

Marinescu a oferit un interviu în care a vorbit în ce relație se află acum cu Maria și a scos la iveală un amănunt neașteptat. Potrivit acestuia, Maria îi trimite mesaje în care îi adresează cuvinte injurioase și îi dorește numai lucruri rele:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Mi-a dat câteva mesaje în care m-a înjurat, de mai multe ori. Peste câteva zile, la fel, mi-a scris. Eu nu i-am răspuns. Nu știu cum am mai ajuns aici”, i-a povestit Marinescu lui Alex Nedelcu de la Wownews.

Citeste si: Radu și Adelina de la Puterea dragostei despre marele premiu câștigat: „Vrem să luăm o decizie corectă”

Maria si Cristian Marinescu
Maria si Cristian Marinescu s-au certat[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cristian Marinescu crede că Maria mai are sentimente pentru el

Marinescu a fost întrebat de ce crede că se întâmplă acest lucru și de ce se comportă astfel Maria, iar tânărul a dezvăluit că s-ar putea ca aceasta să o facă din dragoste, că poate mai are sentimente pentru e:

„Nu mai luați lucrurile așa cum par. E posibil să facă din dragoste.

În același timp, tot mediul online zice că mi-am bătut joc de Maria. Că are sentimente pentru mine enorme. Dragilor, nu aveți de unde să știți ce simte ea, dacă are pe cineva sau nu. Nu vreau să vorbesc în numele ei. Nu mai luați lucrurile așa cum par. V-am spus: nu le mai gândiți la cald”, a adăugat Marinescu.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies