Cristian Marinescu și Alexandra de la Puterea dragostei s-au împăcat: „Ne-am văzut așa cum ne-a lăsat Dumnezeu”

Marinescu si Alexandra
Marinescu si Alexandra de la Puterea dragostei

Ce au declarat cei doi foști concurenți de la Puterea dragostei. Cei doi nu s-au înțeles deloc în timpul competiției.

După un an de zile în care nu au vrut să audă unul de celălalt, Cristian Marinescu și Alexandra au făcut pace. Foștii concurenți de la Puterea dragostei au rememorat zilele în care au fost împreună în Republica Dominicană și ce s-a întâmplat între ei, de fapt.

Alexandra și Cristian Marinescu nu au mai păstrat legătura după ce au ieșit din competiție și nici nu ar vrea să fie vreodată mai mult decât foști colegi de concurs la emisiunea Corneliei Ionescu de pe canalul Youtube, Wownews:

Citeste si: EXCLUSIV! Împăcare istorică între doi foști concurenți de la Puterea Dragostei: "Am avut plăcerea să văd cum ne-a lăsat Dumnezeu!"

„În apa, în Marea Caraibelor, am avut placerea să mă joc cu Alexandra. Ne-am văzut așa cum ne-a lăsat Dumnezeu. Da, tu ai fost cu sutien și eu la fel, ne-am luat la alergat, ne-am dat cu nisip..."

Citeste si: Maria Lungu l-a dat uitării pe Cristian Marinescu! Cu cine se iubește acum blondina? "E cântăreț din România"| EXCLUSIV

Alexandra: "Ne-am tachinat, îmi doream să fie alta persoana alaturi de mine. N-a fost nimic special pentru mine. Nu am ținut minte acel moment."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Marinescu si Alexandra
Marinescu si Alexandra s-au impacat[Sursa foto: Captură YouTube]

Marinescu: "Se înroșise foarte tare, pielea ei era roșie și am dat-o cu crema.

Alexandra: "Nu era vorba că se putea interpreta. Eu eram foarte supărată în perioada aia. Eu voiam să plec acasă. Vorbisem cu cei din staff și nu am mai putut să plec că a fost vorba de Dominicana. Nu eram certata cu Codruț atunci, dar nu avea ce să se interpreteze.

Eu nu aș putea să mă apropii de Marinescu vreodată. Sunt niste glume pe care doar el le înțelege. El are o placere să mă împungă mereu."

Citeste si: Mesajele primite de Cristi Marinescu după despărțirea de Maria: „M-a înjurat”

Marinescu: "Nu contează ce vede Maria. Este superba, Alexandra...Am fost răutăcios, într-adevăr. Și tu arați mult mai bine acum. Când am văzut-o prima data, am întrebat-o daca îi place cum m-am făcut."

Alexandra: "N-aș putea rezista o secunda cu Marinescu. E vorba de părerea pe care mi-am făcut-o despre el. Nu aș putea spune. Nu am o părere prea buna despre el. Este o persoana aroganta, mincinoasa."

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cristian Marinescu de la Puterea dragostei, dezvăluiri incendiare: „La hotel m-am întâlnit și cu Maria”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies