Cristian Videscu, fost consilier județean și secretar de stat, a murit la 37 de ani

Cristian Videscu, fost consilier județean și secretar de stat, a murit la 37 de ani
Cristian Videscu, fost consilier județean și secretar de stat, a murit la 37 de ani

Doliu în familia social-democraților arădeni. Vestea că cel care a fost Cristian Videscu s-a stins a căzut ca un trăznet.

 

Tânărul Cristian Videscu, un politician de perspectivă, fost consilier județean, secretar de stat în cadrul Departamentului Centenar, a pierdut lupta cu o boală crâncenă la doar 37 de ani. Din primele informații, se pare că arădeanul se afla internat în spital la Timișoara, unde, din păcate, a fost răpus chiar în noaptea de luni spre marţi.

Citeste si: 2019 anul celui de-al III-lea Război Mondial? Profetia cutremuratoare a liderului si pastorului Ronald Weinland

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cristian Videscu a fost unul dintre tinerii din PSD Arad care s-a implicat activ în politică și a reușit să urce, treptat, până la nivelul de secretar de stat. În urmă cu 13 ani a intrat în rândul PSD, fiind rând pe rând președinte al Organizației Locale nr. 25 PSD Municipiul Arad; coordonator PES activists Arad; coordonator al Departamentului sinteză și Comunicare Publică înființat la nivelul Consiliului Organizației Județene PSD Arad; șef al Biroului de Presă al PSD Arad; secretar în cadrul Secretariatului Executiv al organizației Județene PSD Arad, coordonator al Direcției Organizare – Structuri Interne; vicepreședinte PES activists România

pentru Regiunea V Vest; vicepreședinte al Organizației Județene PSD Arad. De asemenea, în iunie 2016, Videscu a fost ales pe listele consilierilor județeni PSD, poziție pe care a ocupat-o până în februarie 2017 când a plecat la București pentru a fi numit secretar de stat în cadrul Departamentului Centenar.

Pe lângă activitatea politică, Cristian Videscu a fost implicat și în mass-media, fiind editor atât în cadrul cotidianului „Agenda”, cât și a publicației „Flacăra Roșie”.

Sursa: aradon.ro 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

HOROSCOP MINERVA pentru FEBRUARIE 2019. Zodiile de Pământ sunt vedetele! Vor străluci în LUNA IUBIRII

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Bomba începutului de an! Răzvan Botezatu mărturisește în premieră: ”Sunt gay! Și ce dacă?”! Prezentatorul TV nu se mai ascunde și vorbește deschis despre sexualitatea lui

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies