Cristina Bâtlan, despre momentul în care s-a despărțit de fostul soț. Lucrul care a dus-o în acel pas. „Asta trebuia să fie sfânt. Cel mai rău pentru un om este să trăiască în minciună și falsitate.”

Cristina Bâtlan, despre momentul în care s-a despărțit de fostul soț. Lucrul care a dus-o în acel pas. „Asta trebuia să fie sfânt. Cel mai rău pentru un om este să trăiască în minciună și falsitate.”
Cristina Bâtlan, despre momentul în care s-a despărțit de fostul soț. Lucrul care a dus-o în acel pas. „Asta trebuia să fie sfânt. Cel mai rău pentru un om este să trăiască în minciună și falsitate.”

Cristina Bâtlan a vorbit despre alegerea de a ieși din fostul mariaj și momentul în care și-a dat seama că trebuie să facă acest pas.

Cristina Bâtlan, cunoscuta creatoare a fabricilor de pantofi și de marochinărie, a vorbit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre momentul în care și-a dat seama că este timpul să iasă din fosta relație, deoarece partenerul de viață a încălcat regulile pe care ei și le-au pus. În momentul în care a mințit, și-a dat seama că trebuie să iasă din acel loc, însă a durat foarte mult  să creadă că i se întâmplă asta. 

„Nu. Nu am ezitat deloc. (Nr. Să îi dea papucii fostului soț). Pentru că dispăruse toată acea încredere și știam că nu mai pot avea încredere. Regulile noastre dispăruseră. Nu le mai aveam. Faptul că ne-am promis unul altuia că nu mințim, asta trebuia să fie sfânt. Eu am crezut că el nu minte, dar dacă stau și mă gândesc acum, era tot o formă de aroganță să cred.
Eu am crezut că își ține promisiunea, dar peste promisiune, trebuia să-mi fi dat seama din circumstanțe, în acțiunile lui, că mă minte. Eu am avut aroganță să cred că nu mă minte. Nu mi-am dat seama, ceea ce este anormal. Toată lumea îmi spune acum acum: „cum nu ți-ai dat seama? Efectiv nu mi-am dat seama, pentru că niciodată nu mi-am pus această problemă. Nu am crezut că este posibil.
Eu sunt Taur și Tauri cred 100%  într-o relație. Câteodată e greșit, dar e mai sănătos să fie așa, decât să stai să te gândești că cineva te minte. Nu-mi imaginez acea emoție negativă. În momentul în care am avut-o, am închis relația.”,
a spus Cristina Bâtlan.

Care este relația Cristinei Bâtlan din prezent cu fostul soț

Citește și: Cristina Bâtlan, mărturisiri cutremurătoare despre momentul când i s-a spus că fiul ei nu are șanse de supraviețuire „A fost cea mai mare traumă. Trăiam într-un labirint de unde nu știam care e ușa.”

Cristina Bâtlan
Cristina Bâtlan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: VIDEO Cristina Bâtlan, dezvăluiri neașteptate pe rețelele de socializare! Ce ascunde femeia de afaceri în geantă: „Cât încape bag în geantă, să știți!”

În momentul de față, Cristina Bâtlan este prietenă cu fostul soț, deoarece el nu mai are motive să o mintă și pot fi sinceri în egală măsură unul față de celălalt.

Au ajuns în momentul în care analizează fiecare mișcare și îi place acest parteneriat în care niciunul nu are vreo obligație.  „Suntem cei mai bun prieteni acum și atât. Pentru că în continuare nu are șansa să mă mintă, nu mai e obligat să mă mintă. L-am readus la această stare de a fi corect. Cel mai rău pentru un om este să trăiască în minciună și falsitate, crează emoție negativă, te îmbolnăvești, nu poți să fii creativ, nu poți să faci nimic bine dacă trăiești în emoție negativă.
Acum am încredere în el că oricare alt om. Are șansa de a fi corect. Și analizez. Mă convinge atunci când este corect când un om nu este atașat. Într-un raport cu un om de care nu ești atașat de niciun fel, trebuie să analizezi cum este acel raport de fiecare dată. Fiecare mișcare trebuie analizată, e corectă sau nu e corectă. Pornim de la 0. Și eu am această șansă să fiu corectă și el are șansa să fie corect.
Și îmi place foarte mult parteneriatul așa și nu acela în care ești obligat. Nu ești obligată la nimic. Fiecare om are obligație doar față de Cel de sus, ne vede și gândurile, și faptele, nu ne putem ascunde niciun fel.”,
a mai spus Cristina Bâtlan.

Citește și: UPDATE Bac 2024 sesiunea de toamnă: A fost publicat baremul oficial! Care este rezolvarea corectă a subiectelor la Limba și literatura română?- kanald.ro

Citește și: Urlete de durere la înmormântarea Robertei, polițista moartă la 21 de ani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

Cristina Bâtlan
Cristina Bâtlan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Ce mașină MERIȚI în funcție e ZODIE? Află aici! Vezi și cum arată FOTO

Theo Rose, adevărul despre despărțire: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Valul de căldură continuă în aproape toată țara! Meteorologii au emis Cod Roșu de caniculă. Ce zone sunt vizate

Motivul pentru care Ana Morodan s-a mutat singura la 15 ani

Casian are un copil! Concurentul de la „Casa iubirii” a făcut anunțul de față cu toți colegii săi! Acesta nu i-a spus fostei partenere despre înscrierea la emisiune

Soțul doctoriței Gavril, lovitură de grație! E terifiat!


Cookies