Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta
Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Cristina Bâtlan vine duminica aceasta la “40 de întrebari cu Denise Rifai”, difuzată la 23:00, la Kanal D. Cristina Bâtlan a pus bazele primei sale afaceri la doar 18 ani și, după trei decenii de activitate neîntreruptă, numele său este sinonim cu succesul în afaceri la feminin.

Fondatoarea și proprietara unor fabrici de pantofi și marochinărie, Cristina Bâtlan deține și 23 de magazine în România și în străinătate, în metropole precum New York, Paris sau Dubai.

Pe lângă realizările din industria care a facut-o celebră, Cristina investește de peste 10 ani în proiectele tinerilor antreprenori și, în 2023, a lansat propriul business de skin care.

Cristina Bâtlan este mamă și e divorțată, iar despre provocările din viața personală va vorbi, de asemenea, în emisiune.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Întrebările adresate invitatei lui Denise Rifai în ediția de duminică a emisiunii de la Kanal D vor dezvălui aspecte inedite și personale din viața și cariera Cristinei Bâtlan, oferind telespectatorilor ocazia să cunoască mai bine femeia din spatele brandului de succes.

“Cum este să fii în pantofii Cristinei Bâtlan?”, “V-ati fi aventurat în afaceri singură?”, “Ati regretat ca ați renuntat la facultate?”, “V-ati reglat conturile cu Cătălin Botezatu?”, “V-ati pierdut vreodată speranta că

fiul dvs. va supraviețui?”, “Ati ezitat să-i dați papucii fostului soț?”, “Cum ati scăpat de aroganță?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate Cristinei Bâtlan in editia de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:00, la Kanal D.

 

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Monica Tatoiu, despre vacanțețe în Sicilia cu barca făcută de soțul ei, Victor. Ce peripeții a avut în călătoriile sale. “Are spațiu de unde vezi peștii sub apă.”

FOTO INCENDIAR! Inna s-a pozat în așternuturi. Cântăreața i-a ÎNNEBUNIT pe fani cu formele ei

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Maria Constantin, dezvăluiri surprinzătoare despre momentele în care a fost înselată chiar în propria casă: ”Era un bun manipulator”

Falafel, rețeta pregătită de Alina Laufer. „Un preparat oriental și delicios”

Vești bune pentru români. Statul oferă cel puțin 1.000 de lei. Cine sunt beneficiarii: „Virăm banii în cont în luna octombrie”

De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...


Cookies