Cristina Cioran, despre cât de importantă este iubirea în viața unui om: „Secretul frumuseții, secretul tinereții, secretul abundenței este iubirea!”

Cristina Cioran, despre cât de importantă este iubirea în viața unui om: „Secretul frumuseții, secretul tinereții, secretul abundenței este iubirea!”
Cristina Cioran, despre cât de importantă este iubirea în viața unui om: „Secretul frumuseții, secretul tinereții, secretul abundenței este iubirea!”

Cristina Cioran a vorbit despre iubire si singurătate.

Cristina Cioran este o actriță foarte cunoscută și apreciată de la noi din țară, care de-a lungul carierei sale a jucat în numeroase producții, reușind să aducă emoție și bucurie în sufletul publicului. Astfel, ajunsă la vârsta de 46 de ani, actrița se bucură de succes considerabil din punct de vedere profesional, dar și personal, având o   fetiță superbă alături de Alex Dobrescu, care, deși nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas în relații bune și își cresc fetița împreună.

De-a lungul vieții, Cristina Cioran a trecut prin numeroase experiențe, care au marcat-o și au ajutat-o să privească viața cu alți ochi. Astfel, actrița a iubit, a suferit și a învățat cum funcționează de fapt mintea bărbaților și a femeilor.

Cristina Cioran consideră că omul nu poate trăi fără iubire

Citește și: Cristina Cioran, despre cum influențează mamele băieții în relațiile pe care le vor avea ulterior cu alte femei din viața lor: „Bărbatul își alege femeia după chipul și asemănarea mamei.”

Cristina Cioran, despre cât de importantă este iubirea în viața unui om
Cristina Cioran[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: “Miroase extraordinar! Dacă ați avea și miros la video, ar fi nemaipomenit!” Rețeta de plăcintă la tigaie cu carne de vită în tortilla a Cristinei Cioran

Invitată în cadrul emisiunii „Play IT”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube WOWnews, Cristina Cioran a vorbit despre cât de importantă este iubirea în viața noastră și care sunt efectele nocive pe care

le poate avea singurătatea.

Omul nu poate trăi fără iubire și eu cred că este într-adevăr secretul frumuseții, secretul tinereții, secretul abundenței este iubirea. Ea nu trebuie să vină neapărat de la un X sau o X. Ea poate să vină de la tine, de la familie, de la copii, de la prieteni. Trebuie să fie iubirea în sine, nu dacă n-ai pe cineva să îți spună „te iubesc”, gata, ai murit.

Nu! ”, a spus actrița.

Cristina Cioran, despre singurătate

Cristina Cioran, despre cât de importantă este iubirea în viața unui om
Cristina Cioran[Sursa foto: Instagram]

Actrița a mai spus și că singurătatea a devenit un „criminal al secolului în care trăim”. 

O femeie intră în depresie și în tristețe când nu are pe cine să iubească. Au fost momente în viața mea, doar că uite, cred că singurătatea este principalul criminal al secolului în care trăim.

De aceea am spus că nu ai pe cine să iubești, pentru că sunt oameni care pot păre foarte populari în online, dar sunt foarte singuri .”, a explicat Cristina Cioran.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mircea Baniciu, un copil tânăr! Artistul a vorbit despre copilărie, tinerețe și despre fiica sa, Ana Baniciu! „Mi-au dat lacrimile de câteva ori când am văzut-o.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies