Cristina Cioran, despre motivele pentru care se învinovățește pentru tot ce i s-a întâmplat în ultima perioadă. „Nu am avut curajul să am curaj. E vina mea.”

Cristina Cioran, despre motivele pentru care se învinovățește pentru tot ce i s-a întâmplat în ultima perioadă. „Nu am avut curajul să am curaj. E vina mea.”
Cristina Cioran, despre motivele pentru care se învinovățește pentru tot ce i s-a întâmplat în ultima perioadă. „Nu am avut curajul să am curaj. E vina mea.”

Cristina Cioran a făcut dezvăluiri emoționante cu privire la motivele pentru care se simte vinovată în situațiile din viața ei.

Cristina Cioran a trecut până acum prin momente grele în viață, despre care s-ar spune că ar putea bate filmul. A trecut printr-o despărțire care a ajuns la ochii publicului din cauza faptului că a fost tumultoasă toată întâmplarea dintre ea și fostul partener, mai ales că aceasta a ascuns de fiecare dată multe lucruri din viața personală. Atunci când momentele rele au cuprins-o, a preferat să tacă și să nu împărtășească cu prea multe persoane clipele grele prin care trece.

De ce se simte Cristina Cioran vinovată pentru ce i se întâmplă în viață

Citește și: Cristina Cioran încearcă să își protejeze fiica de situația dintre ea și Alex Dobrescu: „Am încercat ca la toate conflictele, dacă era copilul acasă, să încerc să aplanez, ori să plec cu ea.”

Cristina Cioran
Cristina Cioran[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cristian Cioran, dezvăluiri emoționante despre momentul în care a realizat că este însărcinată: „A fost extraordinar. Am avut o stare. Eram de o fericire, jubilam.”

Invitată în cadrul Un podcast MISTO by Bursucu,   Cristina Cioran și-a deschis sufletul cum nu a mai făcut-o în ultima perioadă și a vorbit despre toate cumpenele prin care a trecut, de la nașterea fiicei sale, care a fost una prematură și care a făcut-o să-și țină copilul în brațe abia după trei săptămâni, până la momentele grele din fosta relație pe

care le-a ținut ascunse. Acum a ajuns să mărturisească faptul că ea niciodată nu are nevoie de ajutor, însă atunci când îl cere, simte că are nevoie de tot ajutorul din jur. Nu este genul de persoană care să se plângă, însă cei apropiați ei știu toate detaliile vieții sale. Se simte vinovată și îi pare rău pentru faptul că nu a avut curajul să rămână singură, nu a avut curajul să pună stop atunci când ar fi trebuit și se învinovățește pentru toate aceste lucruri, deoarece, deși omul de lângă ea i-a arătat adevărata față, ea a ales
să închidă ochii și să meargă mai departe.  “Nu. Eu niciodată nu am nevoie de ajutor, dar când am, am nevoie de tot ajutorul. Și în momentul acesta. Nu prea mă auzi pe mine că plâng, dar cei apropiați știu. Dar când încep… Îmi pare rău pentru tot, îmi pare rău că nu am avut curajul să-mi fie frică. N-am avut curajul să rămân singură, nu am avut curajul să spun stop, nu am avut curajul să am curaj.
Da. E vina mea, mă învinovățesc și știu că e vina mea și mă consider singura vinovată. Omul mi-a arătat fața lui acum un an jumate. A făcut la fel singura diferență este că de data aceasta vorbesc eu.”,
a povestit Cristina Cioran.

Citește și: Ea este noua iubită a lui Ionuț de la Casa Iubirii! Cum au fost surprinși fostul concurent și frumoasa șatenă, chiar de ziua ei- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Cristina Cioran
Cristina Cioran[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cristian Cioran, dezvăluiri emoționante despre momentul în care a realizat că este însărcinată: „A fost extraordinar. Am avut o stare. Eram de o fericire, jubilam.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Nimeni nu zâmbește ca fetele care au optat pentru fațete dentare!

În ce zile și la ce oră va fi difuzat noul serial turcesc „Inimă rebelă”, care va începe pe 2 octombrie la Kanal D

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies