Cristina Cioran își va vedea fiica doar de două ori pe săptămână: "Au fost și sunt momente foarte emoționante"

cristina cioran a nascut prematur
Cristina Cioran a născut prematur și a ieșit din spital fără cea mică

Cristina Cioran a ajuns acasă, însă fără fetiță. Actrița a dezvăluit că cea mică trebuie să mai rămână în spital pentru a lua în greutate.

Cristina Cioran a trecut prin clipe groaznice atunci când a ajuns la spital pentru a naște prematur. Acum, vedeta s-a externat și a plecat acasă, însă fără fetiță.

Cristina Cioran își va vedea fiica doar de două ori pe săptămână

Cristina Cioran a plecat din spital la patru zile de când a născut prematur, însă fără copil. Se pare că micuța Ema va mai rămâne sub supravegherea medicilor până va lua în greutate.

Actrița le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de ea și au ajutat-o pe tot parcursul acestui drum lung și chinuitor.

Citeste si: Alexandra își îndreaptă armele către Aya la Puterea Dragostei: "Aici ai stat cu el, acasă l-ai fugărit!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Aș vrea să împărtășesc cu voi câteva gânduri despre tot ce s-a întâmplat în perioada asta. În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru sutele de mesaje primite, mesaje de încurajare pentru noi, mesaje cu povești similare.

Citeste si: Adela Popescu a născut un băiețel de nota 10! Cum se simte vedeta după cea de-a treia naștere

Nu mi-am imaginat că suntem atât de mulți și multe, cele care trecem prin astfel de momente și vreau să vă spun că mă ajută enorm să merg mai departe și să prind

curaj", a spus Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Cristina Cioran își va putea vedea fiica doar de două ori pe săptămână, având în vedere contextul pandemic și va trebui să-și facă teste COVID.

cristina cioran declaratii
Cristina Cioran vorbește despre clipele îngrozitoare prin care a trecut[Sursa foto: Instagram Cristina Cioran]

„Ema e puternică, are o strângere de mâna că tati, zâmbet că mami, curaj și ambiție. Au fost și sunt momente foarte emoționante pentru mine și aș vrea să mă scuzați că nu am reușit să răspund la telefon și nici tuturor mesajelor.

Sunt acasă.

Nu m-au mai putut ține în spital, sunt reguli stricte… iar Ema mea a rămas în spital sub atentă îngrijire a medicilor care au salvat-o. Nu știu cum și nu pot să exprim ceea ce simt pentru ce au făcut pentru noi și fac zilnic pentru ea. O voi putea vizită de două ori pe săptămâna cu test covid, o voi putea mângaia atât cât mi se va permite că să nu îi punem în pericol viața", a mai spus Cristina Cioran.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cine este Larisa Udilă (Ogică). „În momentul în care am aflat că este posibil ca cel mic să vină pe lume cu sindromul Down, am simțit că îmi fuge pământul de sub picioare."

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies