Cristina Cioran și fiica sa, de urgență la spital după ce au fost testate pozitiv COVID! În ce stare se află acum micuța

Cristina Cioran
Cristina Cioran

Cristina Cioran a oferit primele detalii despre starea de sănătate a fetiței ei! Amândouă au COVID și sunt internate în spital

Cunoscuta actriță traversează o perioadă foarte dificilă, după ce fetița ei, Ema, a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Amândouă sunt internate în spital, iar Cristina Cioran a oferit și primele detalii despre starea de sănătate a copilului. Cu doar câteva ore înainte de a ajunge la spital, blondina a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care micuța stătea lângă bradul de Crăciun frumos împodobit. În imagine se vedea clar că fata era obosită și că nu se simțea foarte bine.

Citeste si: Cristina Cioran a anulat botezul fetiței ei! Petrecerea era planificată pentru anul acesta: „Trebuia acum în noiembrie, dar am anulat”

Cristina Cioran, primele detalii despre starea de sănătate a fetiței ei!
Cristina Cioran, primele detalii despre starea de sănătate a fetiței ei![Sursa foto: Instagram]

Cristina Cioran, primele detalii despre satrea de sănătate a fetiței ei!

Prima zi de Crăciun nu a fost pentru Cristina Cioran un motiv de bucurie, pentru că atunci a aflat că fetița ei, Ema, are coronavirus.

După două teste efectuate, medicii au descoperit că și ea este infectată, dar din fericire amândouă au o formă ușoară a virusului, iar acum se refac împreună. 

„Primul nostru Crăciun împreună! În prima zi de Craciun, fetița mea nu s-a simțit bine, respira greu. După câteva telefoane de panică date, am decis să merg la spital, la Spitalul Județean Constanța.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Acolo la un test rapid… șoc. Copilul are COVID… și o ușoară insuficiență respiratorie. De acolo am plecat la spitalul din Medgidia, spital COVID pe zonă.

E a doua zi și e mai bine. Și eu am fost testată, după un prim test negativ a ieșit și adevărul, POZITIV.

Ne tratăm, suntem foarte bine, ne refacem! Important e că suntem împreună, iar EMA este cu adevărat cel mai frumos cadou.

Vă mulțumesc din suflet pentru gând, mesaje și încurajări. Vă îmbrățișez și să aveți un an nou fericit! 2022, welcome! Noi avem anticorpi”, este mesajul scris de Cristina Cioran pe Instagram.

Cristina Cioran și fetița ei se află, în aceste momente, la spital, acolo unde sunt sub atenta supraveghere a medicilor de specialitate.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”- stirilekanald.ro

Citeste si: Cristina Cioran a publicat prima fotografie cu fetița ei! Actrița a dezvăluit și numele micuței

Cristina Cioran, primele detalii despre starea de sănătate a fetiței ei!
Cristina Cioran, primele detalii despre starea de sănătate a fetiței ei![Sursa foto: Instagram]

Cristina Cioran a născut-o pe Ema cu trei luni înainte de termen

Actrița trebuia să o aducă pe lume pe fetița ei, Ema, în luna spetembrie 2021, însă lucrurile s-au întâmplat mult mai repede. Micuța s-a născut cu trei luni mai devreme, în luna iulie, travaliul Cristinei Cioran fiind declanșat de o toxiinfecție alimentară. 

Astfel, copilul a stat săptămâni bune în spital, după ce medicii au decis să o intubeze și să o monitorizeze imediat după naștere.

„Am avut o entercolită ceva, de asta am născut prematur. Am făcut o toxiinfecție care mi-a declanșat travaliul. Am crezut că nu o să supraviețuiască. Dacă nășteam în salvare nu avea șanse. Au început mai mult dureri și am născut!”, spunea Cristina Cioran la momentul respectiv.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cristina Cioran, în lacrimi! Ce a pățit viitoarea mămică? „Am niște stări dubioase!”

IMAGINI RARE cu Meghan Markle în costum de baie! Ce BOMBĂ SEXY e soția Prințului Harry. A arătat TOT în aceste fotografii!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Povestea cutremurătoare a Mariei Diana, tânăra de 19 ani ucisă de un urs: ”Nu răspunde nimeni”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ce relație era, de fapt, între tânărul care o însoțea și Diana Maria! Mama fetei ucise de urs în Munții Bucegi a dezvăluit adevărul

VIDEO „Nenorocirea s-a întâmplat” Mărturiile cutremurătoare ale iubitului fetei omorâte de urs! Greșeala imensă pe care au făcut-o cei doi i-a adus tinerei un sfârșit crunt


Cookies