Cristina Demetrescu iti dezvaluie Horoscopul Nocturn: Ce semnificatie au visele in functie de zodia ta!

Cristina Demetrescu iti dezvaluie Horoscopul Nocturn: Ce semnificatie au visele in functie de zodia ta!
Cristina Demetrescu iti dezvaluie Horoscopul Nocturn: Ce semnificatie au visele in functie de zodia ta!

Cei doi astri cu puternica semnificatie onirica sunt Luna, care guverneaza noaptea si somnul, si Neptun, ce alcatuieste, prin pozitia si aspectele pe care le face cu celelalte planete intreaga paleta simbolistica a viselor.

Luna in Rac vine cu multe bogatii simbolistice. Aici apar visele ce le vom isorisi ca pe o adevarata poveste, cu multa logica. Vom visa persoane din trecut, dar putem primi informatii si despre moartea cuiva din familie. De multe ori sunt nopti fara vise, in care ne odihnim si refacem.

Luna in Leu face ca instinctele ce ne apar in vise sa fie corelate puternic cu ceea ce vom simti a doua zi in stare de veghe.

De vom visa iubire, a doua zi vom fi iubitori, de vom visa ura, a doua zi vom ura. Sunt vise in care ne resimtim emotiile ca fiind foarte puternice.

Luna in Fecioara aduce vise in care intalnim multe piedici si ne este teama de ceva. Visam piedicile care ni se vor pune in viata de zi cu zi atunci cand vom incerca sa intreprindem ceva.

Sigur ca vor aparea simboluri, cum ar fi un vis in care visam ca ni se tunde parul.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies