Cristina Dorobanțu, la “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat” “Economiseam mare parte din bani ca să merg la lecții de dicție”

Cristina Dorobanțu, la “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”  “Economiseam mare parte din bani ca să merg la lecții de dicție”
Cristina Dorobanțu, la “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat” “Economiseam mare parte din bani ca să merg la lecții de dicție”

Cristina Dorobanțu, prezentatoarea jurnalului de prânz la Kanal D, a fost invitată în emisiunea matinală "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat", difuzată simultan pe Radio Impuls și Kanal D2.

Frumoasa vedetă a împărtășit o poveste personală despre perioada adolescenței sale, în care a trebuit să economisească bani pentru a-și urma visul de a merge la lecții de dicție. Deși și-a dorit inițial să studieze Jurnalismul, a ales să urmeze Facultatea de Drept, afirmând că și-a creat conexiuni valoroase și că se mândrește cu parcursul său în ambele domenii.

Economiseam mare parte din bani ca să merg la lecții de dicție.

Asta se întâmpla undeva în liceu și speram să merg la Facultatea de Jurnalism. Nu a fost să fie. Nu regret că am făcut Dreptul, e o facultate bună. Sunt mândră că viața m-a purtat și acolo și aici, dar am visat să fiu aici. Eu în fiecare zi simt că îmi trăiesc visul", a povestit Cristina Dorobanțu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cristina Dorobanțu a debutat în televiziune în cadrul emisiunii "Bravo, ai stil!" și a reușit să convingă telespectatorii că merită să rămână în această industrie. A avut propria rubrică în emisiunea "Teo Show" și a fost gazda unor emisiuni de divertisment de amploare la Kanal D. Unul dintre mentorii săi în această industrie a fost Simona Pătruleasa, pe care o admira încă din copilărie.

"O priveam încă de când eram mică și încă o privesc cu toată admirația și tot respectul din lume.

Dincolo de faptul că este o femeie extraordinar de frumoasă, e un om de televiziune extraordinar. Mă uitam și visam să ajung lângă Simona sau ca Simona.(...)",  a spus Cristina Dorobanțu.

Emisiunea "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat"  poate fi urmărită la Radio Impuls și Kanal D2, în fiecare dimineață, de luni până vineri, începând cu ora 07:00.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies