Cristina Ich este devastată după ce a primit o veste cumplită din partea unei persoane dragi: „A reapărut cancerul meu urât”

cristina ich
cristina ich

Vedeta trece prin clipe grele, după ce a aflat o veste cumplită. Ce a transmis Cristina pe pagina sa de socializare, în urmă cu puțin timp.

Cristina Ich trece prin clipe cumplite. Frumoasa vedetă de la noi a aflat o veste care a dat-o peste cap. În ultimele luni, logodnica lui Alex Pițurcă s-a împrietenit cu o tânără, căreia i-a făcut o surpriză de zile mari la finalul anului 2019.

În cadrul unui giveaway, Cristina Ich i-a oferit tinerei o geantă extrem de scumpă, în valoare de câteva mii de euro. La întâlnirea cu acea tânără, atunci când a mers să îi ducă geanta, Cristina Ich a aflat că respectiva se luptă cu o boală cumplită de mai mult timp.

Citeste si: Cristina Ich și Alex Pițurcă se pregătesc de nuntă și de botez

Vedeta și Georgiana au rămas prietene după această întâlnire, iar zilele trecute, tânăra i-a dat o veste răscolitoare. Cancerul a revenit, așa că este nevoită să vândă geanta primită cadou pentru a-și plăti tratamentul de care are nevoie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Christina ICH, inselata de Alex Piturca! Ca sa isi ceara iertare, tanarul i-a luat un cadou de 30.000 de euro

Cristina Ich este devastată: „A reapărut cancerul meu urât”
Cristina Ich este devastată: „A reapărut cancerul meu urât”

Ce promisiune i-a făcut Cristina prietenei sale

Impresionată peste măsură de această veste, Cristina Ich a făcut un Instastory în care a vorbit despre prietena sa și i-a făcut o promisiune incredibilă, cu ochii în lacrimi.

„Eu sunt aici și 700000 și ceva de mii de oameni suntem alături de tine. Nu plâng. Îi văzusem mesajul și mi-a spus că este nevoită să vândă geanta. Cum să mă supăr? Eu voiam să nu o vinzi pentru că eu sunt aici. Plâng pentru că am nervi, că viața e nedreaptă. Dacă tu învingi și de data asta, o vinzi pe asta și eu vin cu o promisiune.

Vin cu o geantă și promit să fie și mai mare pentru. Vă rog să îi transmiteți că sunt alături de ea”, a transmis Cristina Ich pe contul său de Instagram.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Christina Ich, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Fotografii cu vedeta la 14 ani!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies