Cristina Ich, momente cumplite după naștere: „Am avut o săptămână groaznică, nu vorbesc”

Cristina Ich, momente cumplite după naștere: „Am avut o săptămână groaznică, nu vorbesc”
Cristina Ich, momente cumplite după naștere: „Am avut o săptămână groaznică, nu vorbesc”

Ce a pățit iubita lui Alex Pițurcă.

Cristina Ich a devenit mamă pe data de 25 octombrie, iar de atunci a decis să fie extrem de discretă în legătură cu acest eveniment important din viața sa. Iubita lui Alex Pițurcă a născut pe 25 octombrie, într-o clinică privată din București, dar experiența ar fi fost, oarecum, traumatizantă. Iubita lui Piți Jr. a împărtășit, pe pagina de socializare, impresiile cu fanii ei. 

„Nu vreau să influențez.

Ce mi-am imaginat cu ce a fost e diferență cer-pământ. Alăptez, asta da. Dar despre ce s-a întâmplat în spital nu vorbesc. Eu vă pot influența și cu asta nu e de joacă. Eu nu vreau să am pe conștiință… Vreau să mă înțelegeți. A fost foarte greu, dificil, m-am speriat. Decizia asta vă aparține. E important că am născut, că fiu-meu e sănătos. Nu sunt nici prima, nici ultima.

Gata, am născut, burta nu mai e. Experiența mea nu a fost una fericită. Când am intrat în travaliu m-am machiat, m-am dichisit. Mi-am cerut iertare de la maică-mea: «Mamă, iartă-mă dacă te-am supărat vreodată, acum știu ce înseamnă» ”, a dezvăluit Cristina ICH.

A slăbit 10 kilograme după naștere


Cristina ICH a dezvăluit câte kilograme a slăbit la doar o săptămână după ce l-a născut pe Noah Alexandru.

Partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă a vorbit despre momentele delicate din ziua în care a devenit mamă, dar și despre bebelușul ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Veste uriașă în showbiz! A născut un băiețel perfect sănătos

Citeste si: Războiul gravidelor celebre! Deea Maxer a desfiinţat-o pe Christina Ich! "Joci rolul "fecioarei"! Vezi de ce a atacat-o atât de dur pe frumoasa vedetă! EXCLUSIV!

Citeste si: Cristina Ich este însărcinată, dar nu s-a lăsat de țigări. Toate mămicile o judecă

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Pot să vă zic că, după ce naști, nu rămâi cu burtă mai deloc. Și mi se văd și primele pătrățele… nu știu cum. Cred că am dat jos – de la spital până aici – 10 kilograme. Sunt bine. Bebelușul ăsta este exact cum mi l-am dorit eu: mănâncă, doarme, mănâncă, doarme, se joacă puțin, doarme. Da… asta sunt eu: cu sânii cât Casa Poporului. Am multe să vă povestesc… Sunt draguță, sunt simpatică? M-am schimbat, am rămas la fel?”, a dezvăluit Christina ICH în timpul unei înregistrări făcute publice.

“Nu sunt aici (n.r. pe Instagram Stories) să mă plâng. Am avut o săptămână groaznică… noroc că au fost maică-mea și taică-miu lângă mine și Alex și toată lumea. Și m-am pus pe picioare, am înviat de ziua lui taică–miu – azi e ziua lui taică-miu.

Important e că sunt bine, că am scos ceva bun din mine. Da, am avut și săptămâna aia de lăuzie, perioada aia de lăuzie în care plângi, te arunci cu capul de pereți: «Viața mea nu va mai fi aceeași…».

Normal, va fi mai bună, dar, na… Gândești… adică ești destul de schimbătoare. Când e bine, cât e rău – important e să-ți fie familia alătur i”, a mai mărturisit frumoasa mămică.

Potrivit cancan.ro, Cristina ar fi făcut o criză în spital, motiv pentru care medicii au ținut-o timp de o zi departe de bebeluș.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Războiul gravidelor celebre! Deea Maxer a desfiinţat-o pe Christina Ich! "Joci rolul "fecioarei"! Vezi de ce a atacat-o atât de dur pe frumoasa vedetă! EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies