Cristina Mihaela Dorobanţu ia lecţii de pilotaj. “Ani la rând mi-a fost frică de avion!”

Cristina Mihaela Dorobanţu ia lecţii de pilotaj. “Ani la rând mi-a fost frică de avion!”
Cristina Mihaela Dorobanţu ia lecţii de pilotaj. “Ani la rând mi-a fost frică de avion!”

O simplă şedinţă foto a făcut-o pe frumoasa Cristina Mihaela Dorobanţu să descopere o nouă pasiune. Prezentatoarea rubricii “Secrete între fete” de la Teo Show (Kanal D) a realizat zilele trecute un pictorial fashion pe pista unui aeroport, lângă şi în interiorul unui avion. 

 

După mulţi ani în care i-a fost teamă de zbor, vedeta a avut ocazia să descopere ce se află dincolo de uşa cabinei piloţilor şi să înţeleagă cum aceştia au grijă să transporte în siguranţă pasagerii fiecărei curse pe care o execută, zi de zi.

Impresionată de informaţiile primite şi de complexitatea aparatelor de bord, prezentatoarea TV ia în calcul ca din toamnă să se înscrie la cursuri de pilotaj. 

“De când am stabilit filmarea pentru rubrica mea, am fost entuziasmată şi abia aşteptam să am acces la toate locurile “secrete” dintr-un avion. Atunci când eşti pasager poţi să arunci o privire, dacă ai noroc, în cabina de pilotaj, dar nimic mai mult.

Trebuie să te mulţumeşti doar cu peisajul de la geam. Ei bine... eu am avut o ocazie specială şi atunci m-a lovit dragostea pentru avioane. Mi-am propus să încep cursuri de pilotaj, mai ales că ani la rând mi-a fost frică de avion”, declară Cristina Mihaela Dorobanţu.

 

Cristina şi-a propus să se înscrie în această toamnă la cursuri de pilotaj.

“Am fost fascinată de munca pe care o depun piloţii, de regulile foarte stricte de care trebuie să ţină cont dar şi de bucuria pe care o simţi când eşti în

aer. Chiar dacă este o meserie a bărbaţilor, consider că şi femeile o pot face! Am văzut atâtea exemple. Aş face acest lucru din curiozitate. Televiziunea rămâne marea mea dragoste şi domeniul unde vreau să mă perfecţionez ”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanţu.

 

Cristina Mihaela Dorobanţu este finalista primului sezon al emisiunii “Bravo, ai stil” şi lucrează alături de specialişti cu experienţă pentru a învăţa tainele televiziunii şi pentru a se perfecţiona în acest domeniu, pe care îl considera viitorul ei profesional.

Ea prezintă în fiecare miercuri rubrica “Secrete între fete” în cadrul emisiunii “Teo Show” de la Kanal D.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru următorii 6 ani. SURPRIZĂ COLOSALĂ pentru o zodie! Se va îmbogăţi! Aceşti nativi vor întoarce BANII cu LOPATA

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies