Cristina Mihaela Dorobanțu s-a despărțit de logodnic! Primele declarații

Cristina Mihaela Dorobanțu s-a despărțit de logodnicul ei și are un nou iubit
Cristina Mihaela Dorobanțu s-a despărțit de logodnicul ei și are un nou iubit

Cristina Mihaela Dorobanțu s-a despărțit de logodnic. Primele declarații ale fostei fostei concurente de la Bravo, ai stil!

Cristina Dorobanțu și iubitul ei, Mihai, au pus punct relației ce dura de 6 ani, chiar înainte de nuntă. 

Despărțirea i-a luat prin surprindere pe mulți, mai ales că cei apropiați așteptau cu nerăbdare nunta. Lucrurile au luat o turnură neașteptată. În urmă cu câteva luni, cei doi au decis să pună capăt poveștii lor de dragoste și au ales să meargă pe drumuri separate.

„Dupa sase ani de relatie, viata a decis ca eu si Mihai sa mergem pe drumuri diferite. Ramanem prieteni si ne respectam reciproc. Separarea noastra s-a petrecut cu ceva timp in urma, iar la acel moment nu am simtit nevoia sa fac publica hotararea despartirii noastre. Acum privesc increzatoare spre viitor si, cu siguranta, viata ma va suprinde”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu.

În urmă cu câteva luni, Cristina Mihaela vorbea cu mult drag despre fostul său iubit:

„De şase ani suntem împreună şi ne iubim extraordinar de tare. Mihai este jumătatea care mă completează, este partea matură a relaţiei noastre. Iubeşte la mine faptul că sunt o femeie independentă, că de fiecare dată când ne întâlnim schimbări păreri, discutăm despre orice, ne sfătuim. Nu ne plictisim împreună.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Vedeta Kanal D, Cristina Mihaela Dorobanțu, își ține fanele ocupate pe timp de pandemie

Pe de altă parte, îl mai surprind cu o cină în familie, iar, atunci când o fac, se bucură din suflet. Cred că relaţia noastră a rezistat pentru că niciodată nu ne-am lăsat influenţaţi de ce se întâmplă în «exterior». Mi-am ales viaţă această mai «zbuciumată», iar Mihai, iubindu-mă foarte mult, a înţeles foarte bine lucrul acesta.

Eu şi Mihai ne completăm, avem stiluri de viaţă diferite, dar atunci când ne întâlnim, devenim un tot”, declara Cristina Dorobanțu pentru okmagazine.ro.

Citeste si: Cristina Mihaela vorbește la „Secrete între fete”, iar noi de la kfetele furăm toate secretele. Cum transformi ținuta de la birou, într-un outfit de seară?

Ce spunea Cristina Mihaela despre fostul iubit

fostul iubit al cristinei mihaela
fostul iubit al cristinei mihaela

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Ne-am cunoscut la mare, la o petrecere. El mă știa de ceva vreme atunci și a considerat că este momentul ideal pentru a intra în vorba cu mine. M-a invitat la masă, la restaurantul Scoica, iar în acea seară am vorbit mult, am descoperit că avem atât de multe lucruri în comun, și a fost nevoie doar de o clipă pentru ca flacăra iubirii să izbucnească.

Citeste si: Cristina Mihaela, fosta concurentă de la Bravo, ai Stil!, s-a despărțit de iubit. Primele declarații: „După șase ani...”

A fost dragoste la prima vedere. De atunci ne-a plăcut să fim discreți în ceea ce privește viață personală. Lui nici pe social media nu îi place să apară. Preferă să se dedice vieții profesionale și private, să fim doar noi pentru noi. Rareori am mai postat eu fotografii cu noi doi împreună. Așa am procedat și acum. Am postat un mesaj de aniversare a celor 5 ani de relație alături de o fotografie realizată în vacanță din Italia', a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu în urmă cu doi ani, atunci când lucrurile mergeau foarte bine între ea și bărbatul cu

care s-a iubit timp de șapte ani.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cristina Mihaela vorbește la „Secrete între fete”, iar noi de la kfetele furăm toate secretele. Cum transformi ținuta de la birou, într-un outfit de seară?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies