Cristina Mihaela Dorobantu se pregateste de nunta! Ce locatie isi doreste pentru marele eveniment?

Cristina Mihaela Dorobantu se pregateste de nunta! Ce locatie isi doreste pentru marele eveniment?
Cristina Mihaela Dorobantu se pregateste de nunta! Ce locatie isi doreste pentru marele eveniment?

Cristina Mihaela Dorobantu, realizatoarea rubricii “Secrete intre fete” de la Teo Show se pregateste pentru nunta. Vedeta Kanal D a fost ceruta de nevasta in urma cu putin timp.

 

Cristina Mihaela Dorobantu a avut parte de o cerere in casatorie inedita. Iubitul ei, cu care are o relatie de cinci ani, a cerut-o de sotie in garajul casei, cu o zi inainte de a pleca in vacanta la Paris.

“Un loc la care niciodata nu m-as fi gandit. Am aflat ulterior ca avea inelul pregatit de aproape doua luni. Urma sa plecam in vacanta la Paris, insa a decis sa faca cererea cu o zi inainte, in Romania, sa fie cu adevarat o surpriza. Ne pregateam sa intram in masina cand a scos din buzunarul sacoului un inel superb. Am zis, DA! Noi suntem ca si casatoriti de aproape cinci ani, insa nu am facut pana acum acest pas oficial”, a povestit Cristina Mihaela. 

 

Vedeta a dat si detalii despre cum isi viseaza nunta, care va avea loc anul viitor. “Vreau sa fie ori pe malul marii, ori la Castelul Bran. Acestea sunt locatiile la care visez. Si in functie denude va fi pana la urma nunta, ma voi gandi si la décor. Daca nunta va fi la malul marii, rochia ar putea sa fie una extrem de simpla si chiar sa vin desculta”, a povestit Cristina intr-un live pe Kfetele.ro.

“Vreau ca drumul sa fie presarat de flori. Poate trandafiri albi, preferatii mei. Inca ma gandesc la detalii. Insa stiu sigur ca tatal meu va fi cel care ma va duce la altar. Asta mi-am dorit mereu”, a mai spus Cristina Mihaela. 

 

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop lunar iunie 2018 Oana Hanganu. Mai multe evenimente astrologice importante vor influenta toate zodiile! Afla cum va fi luna Ciresar pentru tine!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies