Cristina Mihaela Dorobantu: “Sunt uratica foc cand ma dau eu singura cu tus! Imi iese un ochi mai sus si unul mai jos”

Cristina Mihaela Dorobantu: “Sunt uratica foc cand ma dau eu singura cu tus! Imi iese un ochi mai sus si unul mai jos”
Cristina Mihaela Dorobantu: “Sunt uratica foc cand ma dau eu singura cu tus! Imi iese un ochi mai sus si unul mai jos”

Cristina Mihaela Dorobantu, realizatoarea si prezentatoarea rubricii “Secrete intre fete”, de la Teo Show, nu se pricepe sa se fardeze singura.

 

Desi Cristina Mihaela Dorobantu este foarte priceputa la asortat haine, are gust si stie cum sa la asorteze perfect, cand vine vorba de make-up, vedeta Kanal D are doua maini stangi. De exemplu, ca sa poata sa-si faca make-ul la buze, ea zaboveste in fata oglinzii jumatate de ora.

Despre ochi si aplicarea tusului nici nu poate fi vorba, riscul ca ea sa distruga totul intr-o clipa fiind iminent.

 

“Mi-am pus un ruj rosu, pe care l-am sters de 3-4 ori pentru ca nu ma pricep la machiaj. Pe cat de bine ma pricep in a pune hainele una cu cealalta, impreuna, atat de rau ma pricep la machiaj. Atunci cand decid sa ma machiej sunt cele mai stresante 10 minute de peste zi.

Am facut un curs de auto-machiaj si, ce credeti!, a renuntat si tipa care incerca sa ma invete pentru ca mie nu-mi iesea! M-am chinuit sa ma dau cu rujul asta rosu, cred ca jumatate de ora. L-am pus, l-am sters cu un servetele, l-am repus, l-am…si a iesit asa… Am gura un pic cam stamba!

 

Sunt de parere ca fiecare om este priceput la ceva asa ca, atunci cand merg la evenimente importante, apelez la un make-up profesionist.

Nu, nu stiu sa ma dau cu tus. E o nenorocire sa ma dau eu singura cu tus. Imi iese un ochi mai sus, unul mai jos, sunt uratica foc cand ma dau eu singura cu tus! Sa stii insa ca atunci cand apelez la un make-ap artist sunt pretentioasa, pentru ca vreau sa para cat mai natural. Si inca ceva, culoarea pe care o port acum la ochi o folosesc de un an si jumatate.
Este singura culoare pe care pot sa mi-o aplic singura”, a declarat Cristina Mihaela Dorobantu pentru kfetele.ro.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Horoscop Urania 14 - 20 iulie 2018: Patrat mistic pe semnele Fixe si Trigon regal. Se anunta probleme pentru multe zodii

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Remediul din miere si bicarbonat de sodiu care previne cancerul! Asa scapi de boala secolului

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies