Cristina Mihaela, prezentatoarea "Bravo, ai stil! Panorama", de 1 mai, in Turcia! Ce vrea neaparat sa-si cumpere din Istanbul

Cristina Mihaela, prezentatoarea
Cristina Mihaela, prezentatoarea "Bravo, ai stil! Panorama", de 1 mai, in Turcia! Ce vrea neaparat sa-si cumpere din Istanbul

Moderatoarea emisiunii “Bravo, ai stil! Panorama”, difuzata de luni pana vineri, de la ora 10:30, se afla intr-o mini-vacanta de 1 mai in Turcia, la Istanbul.

Vedeta este o impatimita a vacantelor exotice, insa fiind angrenata in proiectul de la Kanal D, care necesita prezenta ei zilnica pe platourile de filmare, aceasta a ales sa mearga mai aproape de Romania, in tara vecina. Fiind o fana a shopping-ului si a fashionului, Cristina nu a putut sa rateze celebrul bazar si faimoasa piata de peste din Istanbul, scrie WOWbiz.ro.

 

 

“Sunt fascinata de acest oras! Imi doresc sa merg in bazar, sa fac cateva cumparaturi. Deja mi-am pus in minte ce vreau sa-mi achizitionez: papucii aceia traditionali, cu ciucure. Probabil ma veti vedea incaltata cu ei la emisiunea "Bravo, ai stil! Panorama". Nefiind la prima mea vizita in Istanbul, imi doresc ca in aceste zile sa revin intr-o piata cu peste unde se poate manca dumnezeieste”, ne-a spus Cristina Mihaela, inainte de a pleca in vacanta. 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii “Bravo, ai stil! Panorama”, a petrecut Pastele in Bucovina

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies