Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii “Bravo, ai stil! Panorama”, a petrecut Pastele in Bucovina

Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii “Bravo, ai stil! Panorama”, a petrecut Pastele in Bucovina
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii “Bravo, ai stil! Panorama”, a petrecut Pastele in Bucovina

Cristina Mihaela, moderatoarea emisiunii „Bravo, ai stil! Panorama”, de la Kanal D, a petrecut un Paste de vis alaturi de familie, in Bucovina.

Tanara s-a bucurat din plin de traditiile atat de bine pastrate in aceasta zona superba a tarii si nu a ratat ocazia de a purta straiele specifice locului. Cristina Mihaela a fost incantata de modul in care au primit-o bucovinenii si frumusetea nealterata a obiceiurilor sarbatorilor pascale.

“Atmosfera de sarbatoare este minunata in Bucovina, oamenii te primesc cu caldura. M-a fascinat frumusetea oualor incondeiate si pictate de oamenii priceputi ai locului.

In noaptea de Inviere am fost la manastirea Voronet si am luat lumina. Manastirile din aceasta regiune sunt de basm!  A fost o calatorie superba!”, a povestit Cristina Mihaela.

Cristina Mihaela a debutat ca moderator TV in prima zi de Paste, iar telespectatorii Kanal D o vor putea urmari in fiecare dimineata, de luni pana vineri, de la ora  10:30, alaturi de invitatii ei la “Bravo, ai stil! Panorama”, emisiunea in care sunt dezvaluite in premiera  povestile nespuse  la “Bravo, ai stil!”, show-ul care a devenit un adevarat fenomen in Romania.

Concurentele eliminate la “Bravo, ai stil!” vin in platoul emisiunii “Bravo, ai stil!Panorama ”pentru a povesti prin ce au trecut in concurs, cum  s-au transformat de-a lungul competitiei, dar si pentru a se arata telespectatorilor asa cum acestia nu le-au mai vazut pana acum.    

Vezi imaginile din vacanta in GALERIA FOTO.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Rețeta pentru Babka Trojniak, desertul preparat de Elwira Petre. “Un fel de chec, dar în 3 culori, ușor de pregătit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies