”Te-ai luptat foarte mult sa rămâi lângă noi... Drum lin spre cer!” Cristina Pucean este în doliu. Celebra dansatoare și-a pierdut tatăl

”Te-ai luptat foarte mult sa rămâi lângă noi... Drum lin spre cer!” Cristina Pucean este în doliu. Celebra dansatoare și-a pierdut tatăl
”Te-ai luptat foarte mult sa rămâi lângă noi... Drum lin spre cer!” Cristina Pucean este în doliu. Celebra dansatoare și-a pierdut tatăl

Cristina Pucean traversează acum cea mai dificilă etapă a vieții sale, în urma trecerii în neființă a tatălui său. Mesajul plin de durere pe care tânăra a ales să-l împărtășească în mediul online este cutremurător.

Îngenuncheată de durere, Cristina Pucean trece prin clipe dificile în urma trecerii în neființă a tatălui său, așa cum a transmis ea însăși într-un anunț trist pe internet. Este evident că tatăl care i-a dat viață a pierdut bătălia cu boala și a încetat din viață.

Citește și: „Cei care strigă ipocrit jos cenzura trebuie să înțeleagă că libertatea de exprimare este un drept care are și limite.” Ce a spus Oana Roman despre cazul lui Gheboasă

Cristina Pucean este în doliu

Recent, iubita lui Bogdan din Ploiești și-a sărbătorit ziua, avându-l alături și pe părintele ei, care se deplasa cu ajutorul unui scaun cu rotile. Cu toate acestea, blondina a transmis acum un mesaj plin de tristețe.

Cristina Pucean trece prin cea mai dificilă perioadă din viața sa în aceste momente. Cunoscuta dansatoare a comunicat pe platformele de socializare că tatăl ei a decedat.

”Regele vieții mele! Te vom iubi toată viața noastră!”, a scris ea.

La scurt timp după ce părintele ei și-a încheiat existența,  blondina a transmis un mesaj plin de durere. În cuvintele îndurerate, iubita lui Bogdan De la Ploiești a dezvăluit că tatăl ei a purtat o luptă îndelungată pentru a rămâne alături de cei dragi, dar boala a avut în cele din urmă câștig de cauză.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De câțiva ani încoace, părintele vedetei se deplasa folosind un scaun cu rotile, iar existența sa cunoscuse o transformare radicală, aducându-i suferință considerabilă, deoarece autonomia de a merge fusese pierdută definitiv.

„Te iubim tatăl nostru drag și scump! Nu te vom uita niciodată! Te-ai luptat foarte mult sa rămâi lângă noi...

Drum lin spre cer!”,   a scris Cristina Pucean, pe rețelele de socializare.

Tatăl vedetei a fost lângă ea în cea mai importantă zi

În luna iunie, Cristina Pucean și-a celebrat ziua de naștere, primind o surpriză de la iubitul ei, Bogdan de la Ploiești, sub forma unei petreceri.

Printre darurile exclusiviste, o surpriză deosebit de frumoasă și emoționantă a constat în prezența tatălui ei.

Reacția blondinei a fost de mare surprindere, împletită cu lacrimi instantanee, în momentul în care l-a zărit pe omul care îi dăruise viață.

„Așa arată 11 iunie 2023, ziua Cristinei Pucean by Bogdan de la Ploiești”,   a scris Bogdan de la Ploiești la videoclipul emoționant cu iubita lui și tatăl ei.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Cu mine nu te joci așa.” Care este situația actuală dintre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean

 

 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Mi-a răspuns cu un zâmbet larg.” Daniela Ploia, trădată în dragoste. Artista a aflat că partenerul său mai are o relație

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies