Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au plecat în vacanță împreună. Ce detalii i-au dat de gol pe cei doi îndrăgostiți

cristina pucean si bogdan de la ploiesti
Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești

Cei doi artiști se declarau ca fiind singuri și disponibili, până de curând. Cu toate acestea, conform ultimelor detalii apărute în mediul online, situația celor doi pare să se fi schimbat. În ultima perioadă, Cristina și Bogdan le-au atras atenția celor care îi urmăresc.

Relația dintre cântăreț și dansatoare pare să nu mai fie doar una de prietenie, ci să evolueze în una amoroasă. Cei doi artiști sunt activi pe rețelele de socializare și își țin fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viațile lor.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean se relaxează în Santorini

bogdan de la ploiesti
Bogdan de la Ploiești[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Daniela Gyorfi, dezvăluiri inedite aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D

Urmăritorii Cristinei știau că vedeta este singură, dar imaginile pe care le-a postat pe Instagram au ridicat semne de întrebare fanilor ei. Aceștia nu au ezitat să o întrebe ce se întâmplă în viața ei sentimentală. Frumoasa blondină îi ține încă în suspans pe urmăritori, dar le-a promis că îi va anunța dacă va interveni cineva în viața ei.

„Ce sa zic, măi? Nici eu nu stiu daca este sau nu ceva intre noi.

Daca e sa fie ceva, o sa fiti primii care veti afla despre acest lucru.”, a declarat cântăreața.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fotografiile postate de Cristina și Bogdan i-au dat de gol. În prezent, amândoi sunt în vacanță la mare și pare că se bucură împreună de soarele și valurile din Grecia.

Chiar dacă nu au declarat nimic în mod oficial, detaliile pe care cei doi le-au oferit, vorbesc de la sine.

cristina pucean
Cristina Pucean[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, fotografii de colecție cu Theo Rose! Ce surpriză le-a făcut artistul fanilor: „Uitați-vă și voi!”

Ce indicii i-au dat de gol pe Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești

bogdan de la ploiesti relatie
Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești[Sursa foto: WOWbiz.ro]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este artista THEO ROSE. ”Nu am crescut deloc cu manele în casă, am avut folclor, romanțe, rock-ul lui frate-miu”

Dansatoare a postat o imagine cu ea de la piscină, în timp ce se ținea de mână cu un bărbat, însă fără a îi dezvălui identitatea. Chiar din același loc, Bogdan a publicat și el o fotografie în mediul online. Mai mult, cântărețul de manele a postat și din avion, unde se vedea și mâna unei femei. Artistul a ținut să le arate urmăritorilor săi că nu își petrece vacanța singur.

La fel ca frumoasa blondină, nici Bogdan nu a dezvăluit cine este femeia care îi este alături. După cum se poate observa în cele două imagini, manichiura Cristinei este identică cu cea a femeii din postarea cântărețului.

Chiar dacă cei doi sunt misterioși, detaliile sunt mai mult decât evidente. Acum, urmăritorii celor doi așteaptă ca ei să facă în mod oficial anunțul relației lor de iubire.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies