Cristina Șișcanu a făcut o comparație între femeile din România și cele din Franța: „Este trist pentru ele că au venin, pentru că viața lor este mai urâtă atâta timp cât produc venin.”

Cristina Șișcanu a făcut o comparație între femeile din România și cele din Franța: „Este trist pentru ele că au venin, pentru că viața lor este mai urâtă atâta timp cât produc venin.”
Cristina Șișcanu a făcut o comparație între femeile din România și cele din Franța: „Este trist pentru ele că au venin, pentru că viața lor este mai urâtă atâta timp cât produc venin.”

Soția lui Mădălin Ionescu primește în continuare mesaje negative în mediul online.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au plecat într-o vacanță în Europa. Cei doi soți și-au alocat o lună pentru a se plimba și a se bucura de vacanță alături de cei doi copii, Filip și Petra. În momentul de față, soții Ionescu se află în Franța, pe Coasta de Azur, acolo unde se bucură de priveliști spectaculoase, o cazare luxoasă și timp de calitate petrecut în familie.

Atât Cristina Șișcanu, cât și Mădălin Ionescu, chiar dacă sunt în vacanță, postează în continuare frecvent pe pagina lor de Facebook imagini și filmulețe cu activitățile lor zilnice. În timp ce mulți urmăritori apreciază acest lucru, există și cârcotași, care critică adesea acțiunile vedetei din mediul online.

Astfel, citind comentariile negative pe care le-a primit la postările sale, prezentatoarea TV a făcut un video dedicat femeilor care îi adresează cuvinte jignitoare.

Cristina Șișcanu le critică pe femeile care postează comentarii negative

Citește și: Cât au cheltuit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pe cumpărăturile de la supermarketul din Franța? „Prețurile sunt la jumătate aici față de România. Nu mai vorbesc de varietate.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cristina Șișcanu a făcut o comparație între femeile din România și cele din Franța
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, peripeții în vacanța alături de Filip! Cum se descurcă cei doi soți cu necesitățile lui alimentare: „Filip este stresat cu mâncarea și ne stresează și pe noi.”

Vedeta a făcut o comparație dintre femeile din România, care, spune ea, aruncă adesea cu venin și cu vorbe urâte, și femeile din Franța.

Cristina Șișcanu a observat la o terasă un grup de femei din Franța, care, spune ea, erau foarte relaxate și drăguțe unele cu celelalte. De aceea, soția lui Mădălin Ionescu este de părere că și femeile din România ar trebui să fie astfel.

Veninul există. Există în unele comentarii ale unor doamne și este trist pentru ele că au venin, pentru că viața lor este mai urâtă atâta timp cât produc venin.

Nu a mea, a voastră. Ieri ne-am plimbat pe plajă și ne-am așezat la o terasă foarte frumoasă, cochetă, chiar luxoasă, unde am băut ceva. Am stat cu copiii o jumătate de oră – 40 de minute și lângă noi era o masă cu niște doamne franțuzoaice. Femei atât de relaxate și împlinite, drăguțe unele cu celelalte și cu noi .”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu, despre vacanța alături de Filip

Cristina Șișcanu a făcut o comparație între femeile din România și cele din Franța
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

De data aceasta, soții Ionescu l-au luat și pe Filip cu ei în vacanță, chiar dacă acesta este extrem de reticent cu privire la activitățile care îl scot din zona de confort. Prezentatoarea TV a vorbit despre cât de greu le este să se adapteze nevoilor tânărului. 

Nu este ușor, avându-l pe Filip cu noi în vacanță.

Prezența lui Filip ne schimbă mersul tuturor lucrurilor, fapt pe care noi l-am știut de la început. Filip era mult mai flexibil. Era ca un copil care pur și simplu voia doar joacă și mâncare. Acum este mult mai reticent, se adaptează cu greu, dar noi tocmai am făcut acest efort pentru a-l determina să iasă din zona de confort.”,  a declarat Cristina Șișcanu. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Nicolai Tand a moștenit talentul culinar de la mama sa! Care este mâncarea preferată a bucătarului: „Atunci mi-am dat seama ce înseamnă o mâncare bună.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies