Cristina Șișcanu a răbufnit din cauza „fanilor”! „Ești praf...”

cristina șișcanu, bravo ai stil celebrities, cristina siscanu instagram, fani, concurentă
cristina șișcanu, bravo ai stil celebrities, cristina siscanu instagram, fani, concurentă

Cristina Șișcanu, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities” a răbufnit din caza așa-zișilor fani care o tot critică pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu, soția fostului prezentator TV Mădălin Ionescu, nu mai suportă să fie criticată pe conturile de socializare, de persoane care se auto-intitulează fani de-ai vedetei. Concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost dur criticată de o fană care s-a legat de ținuta fostei prezentatoare TV. Femeia, fană a Cristinei Șișcanu, pe Instagram, a comentat extrem de răutăcios una dintre ținutele cu care concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a afișat pe propriul cont de socializare.

„Oribili pantaloni, ai niște gusturi la haine... Pff!” a scris așa-zisa „fană” la postarea Cristinei Șișcanu de pe Instagram.

Citeste si: Cristina Șișcanu îi pune la zid pe Elena Ionescu şi pe Andi! Ce s-a întâmplat, de fapt, la Survivor România

cristina șișcanu, bravo ai stil celebrities, cristina siscanu instagram, fani, concurentă
cristina șișcanu, bravo ai stil celebrities, cristina siscanu instagram, fani, concurentă

Cristina Șișcanu a răbufnit din cauza „fanilor”! S-au aruncat cuvinte grele!

De la comentariul urmăritoarei, până la un întreg scandal în secțiunea Story, de pe Instagram, nu a fost cale lungă, mai ales că soția lui Mădălin Ionescu nu s-a mai putut abține și a spus tot ce avea pe suflet, în legătură cu mulții hateri care o urmăresc pe conturile de socializare.

”Dacă tot nu am avut somn, am început să butonez pe aici, pe instagram.

Și am citit și eu comentariile de la ultima mea postare. Și vreți s-o vedeți pe duduia care are gusturi la haine cum spune ea? Cea care ar putea să mă sfătuiască și pe mine despre cum să mă îmbrac, să-mi dea sfaturi despre styling.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pe bune? Adică să ieși așa public să critici ținuta cuiva când tu ești praf din punct de vedere stilistic? Să ai tupeul ăsta să o susții sus și tare fără nici o problemă.

Vai, frate, în ce lume trăim?”

cristina șișcanu, bravo ai stil celebrities, cristina siscanu instagram, fani, concurentă
cristina șișcanu, bravo ai stil celebrities, cristina siscanu instagram, fani, concurentă

Mai mult decât atât, deși soția lui Mădălin Ionescu era vizibil supărată și deranjată de situație, moldoveanca de peste Prut i-a adus critici dure femeii care a îndrăznit să comenteze negativ la fotografia de pe Instagram-ul ei. Astfel, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”nu s-a legat doar de stilul hateritei, ci și de stilul în care sunt realizate fotografiile pe care le postează online.

”Și mi se pare și normal să faci o poză în fața unui magazin de firmă. Corect! Tot tacâmul,” a comentat Cristina Șișcanu despre „fana” sa.

Cristina Șișcanu își potolește fanii făcând apel la legislație

După ce a răbufnit la adresa unei doamne care i-a adus critici, din punct de vedere stilistic, Cristina Șișcanu a decis să își calmeze toți urmăritorii rău intenționați, făcând apel la legile statului și, implicit la bunul simț al fiecăruia de a le respecta.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

”Măi, voi, ăștia care sunteți răi pe rețelele de socializare, știți că nu aveți dreptul să intrați și să vă expuneți orice părere? Asta nu știu de unde ați scos-o: că dacă ești persoană publică, ți-ai asumat și noi putem să aruncăm

cu rahat în tine. Nu, știi? Dacă ați pune mâna pe niște cărți și ați citi despre drepturile și libertățile cetățeanului, omului, ați vedea că nu e așa. Poți să-ți exerciți dreptul la libera exprimare atâta timp cât nu atentezi asupra libertății celuilalt. Iar libertatea mea este să nu stau să înghit rahat de la tine, știi? Rugămintea mea este să încetați cu toate astea!” a încheiat concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citeste si: Cristinei Șișcanu i s-a făcut rău în platoul de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce s-a întâmplat de fapt cu vedeta

cristina șișcanu, bravo ai stil celebrities, cristina siscanu instagram, fani, concurentă
cristina șișcanu, bravo ai stil celebrities, cristina siscanu instagram, fani, concurentă

Mai mult decât atât, nu este prima dată când frumoasa moldoveancă se folosește de legislație, pentru a scăpa de comentariile negative pe care le tot primește în mediul online. „ JIGNITI-MA SI INJURATI-MA daca nu aveti ce face cu banii!
Toti cei care au atentat la demnitatea, onoarea si reputatia mea au fost monitorizati de avocatul meu care va urma procedura.
Orice jignire, ofensa, acuzatii de natura penala nesustinute de hotarari judecatoresti, aduse unei persoane publice sau nu, unui functionar sau nu, pe contul personal sau pe grupuri/pagini de Facebook, de natura sa lezeze integritatea si onoarea, sa instige la ura, cu scopul de a raspandi zvonuri si situatii false/neadevarate despre o anumita persoana, pot fi sanctionate drastic atat de organele de politie cat si de instantele de judecata.

Proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora sau a instituțiilor publice pe orice spatiu virtual (retele de socializare-facebook, grupuri sau comunitati on-line, etc.) se incadreaza la Legea 61/1991 si sunt sanctionate de organele de politie sau instantele judecatoresti.

AI CONT FALS SAU ANONIM in ideea ca nimeni nu te poate descoperi?
Nimic mai simplu: cu ajutorul unei EXPERTIZE INFORMATICE, localizarea este extrem de simpla, precisa si rapida.

În 2014, Înalta Curte de Casație și Justiție a menținut o hotărâre dată de Curtea de Apel Târgu Mureș în 2013, prin care aceasta din urmă a stabilit că profilul personal de Facebook este un spațiu public.

Art. 72 din Codul Civil prevede că „(1) Orice persoană are dreptul la respectarea demnității sale. (2) Este interzisă orice atingere adusă onoarei și reputației unei persoane fără consimțământul acesteia. ”

Art. 73 din Codul Civil prevede că „(1) Orice persoana are dreptul la propria imagine. (2) În exercitarea dreptului la propria imagine, ea poate să interzică sau să impiedice reproducerea, în orice mod, a înfățișării sale fizice ori a vocii sale sau, după caz, utilizarea unei asemenea reproduceri.”

Asa ca.... succes, prieteni!” scria Cristina Șișcanu la jumătatea lunii Februarie. 

Citeste si: Mădălin Ionescu, bătut?! Și-a speriat fanii cu această fotografie: „Am rămas șocat când m-am văzut în oglindă”



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Mădălin Ionescu, bătut?! Și-a speriat fanii cu această fotografie: „Am rămas șocat când m-am văzut în oglindă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies