Cristina Şişcanu, cele mai sincere declaraţii! "Am făcut o criză de gelozie! M-am simțit penibil!"

Cristina Şişcanu, cele mai sincere declaraţii!
Cristina Şişcanu, cele mai sincere declaraţii! "Am făcut o criză de gelozie! M-am simțit penibil!"

Cristina Şişcanu, criză de gelozie! Vezi ce a deranjat-o pe vedetă la soţul ei!

Această femeie mi-a salvat sufletul! Această femeie mi-a salvat viața! Această femeie mi-a crescut și iubit copiii ca și cum ar fi fost ai ei! Această femeie și-a înfipt destinul pentru totdeauna în inima mea! Această femeie s-a lăsat crucificată pentru mine! Această femeie mi-a purtat în pântec un copil minunat și i-a dat viață (cu voia Domnului)! Această femeie merită Totul! Această femeie este o Comoară! ”, este statusul prin care Mădălin Ionescu a reuşit, acum ceva timp, să arate exact chintesenţa sentimentelor profunde pe care le nutreşte pentru soţia lui.

Cei doi sunt împreună de mai bine de nouă ani şi au făcut multe sacrificii în numele iubirii lor. O perioadă au fost blamaţi, criticaţi şi chiar ostracizaţi, dar modul în care au luptat cu toate resursele pentru dragostea lor le-a adus până la urmă respectul şi aprecierea tuturor.

Citeste si: Cristina Șișcanu a intrat în salon la Gabriela Cristea. Cum a găsit-o pe vedetă, alături de micuța nou născută

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cristina Şişcanu, criză de gelozie! "L-am rugat să-mi dea telefonul, să-mi trimit câteva poze"

Astăzi, protagoniştii noştri sunt foarte fericiţi alături de fetiţa lor, Petra şi de copiii lui Mădălin din prima căsnicie. Totuşi, frumoasa jurnalistă a recunoscut, acum ceva timp, în emisiunea ei, Cristina Şişcanu Show că, recent, a fost copleşită de un sentiment de...gelozie.

Citeste si: Incredibil! Mădălin Ionescu a ajuns pe site-urile de matrimoniale! ”Se pare ca am mare succes în Germania și Franța...pe piața amoroasă”

" S-a întâmplat acum ceva timp, de Sărbători. Mădălin a primit un mesaj pe whatsapp şi şi-a ascuns repede telefonul în buzunar, apoi s-a dus imediat la baie. Eu am intrat atunci să văd dacă e "online" şi nu era.

Apoi, când a revenit de la toaletă, l-am rugat să-mi dea telefonul, să-mi trimit câteva poze şi am văzut că de fapt a primit un mesaj de la o doamnă doctor, dar genul acela de mesaj pentru toată lista, nimic nelalocul lui. M-am simţit penibil, vă daţi seama. Nu ştiu de ce am fost geloasă, nu-mi dau seama. O să investighez...", le-a spus vedeta invitaţilor ei, Tavi Clonda şi Daniela Gyorfi.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies