Cristina Șișcanu, criticată pentru modul în care i-a arătat fiicei sale cum să curețe un ou. “Ce atâta tevătură! Uitați-vă voi în Codul Bunelor Maniere.”

Cristina Șișcanu, criticată pentru modul în care i-a arătat fiicei sale cum să curețe un ou. “Ce atâta tevătură! Uitați-vă voi în Codul Bunelor Maniere.”
Cristina Șișcanu, criticată pentru modul în care i-a arătat fiicei sale cum să curețe un ou. “Ce atâta tevătură! Uitați-vă voi în Codul Bunelor Maniere.”

Cristina Șișcanu a răspuns comentariilor răutăcioase care au venit după ce ea a curățat un ou.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au plecat într-o scurtă vacanță, alături de fiica lor, așa că nu ezita să țină la curent urmăritorii săi cu tot ce face pe rețelele de socializare. Aproape că s-a obișnuit ca oamenii să găsească motive la absolut orice face, așa că de această dată i-au atras atenția la modul în care a curățat oul fiicei sale, la masă. Aceasta a venit cu un videoclip prin care să explice de ce este mai util ca la un restaurant oul să nu fie curățat în totalitate, ci doar tăiat capacul lui, mai ales dacă nu știm cât

de fiert este oul.  Ce nebunie a născut gestul meu de a-i arăta Petrei cum se curăță un ou și vreau să lămuresc această chestie. La restaurant, suporturile pentru ouă și ouăle. Este un resort de lux, cu chefi care gătesc aici și care ne servesc și nu avem de unde să știm dacă oul este moale sau tare. Oameni buni, dacă acasă ai făcut oul tare, e ok să-l cureți și să-l mănânci așa curățat, însă dacă ești la restaurant, nu e mai simplu așa? Fie că-i tare sau moale, decât să stai la masă să-l
cureți, să-l pui într-un șervețel, să faci mizerie. Așa este mult mai simplu, mănânci mult mai practic și mai curat așa. Ce atâta tevătură și comentarii, nu știu de unde ați scos asta. Uitați-vă voi în Codul Bunelor Maniere. Dar nu despre asta era vorba. Practic e mult mai ușor să mănânci oul la restaurant așa, decât să-l cureți de tot de coajă. Dar, repet, nu avem de unde să știm că oul este tare sau moale.”,
a povestit Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

O pereche de sandale, motiv de comentarii asupra Cristinei Șișcanu

Citește și: Cristina Șișcanu, mesaj către bărbații care îi comentează ținuta din vacanță. Ce le-a transmis prezentatoarea TV. „Ei apreciază doar paietele, genele false care stau până pe frunte. Nu mai tolerez.”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu își caută asistentă personală. Ce își dorește vedeta de la posibila angajată? „Sunt și foarte multe activități care nu sunt la vedere.”

Nici la piscină nu a scăpat zilele trecute, atunci când a apărut cu un costum de baie și o pereche de sandale de la o firmă destul de scumpă, însă urmăritorii au ținut să îi spună că se îmbracă ca o babă. 

„Au început cocalarii din România, mă refer la bărbați, care dintre ei sunt cocalari. Că de ce vin pe pagina mea, nu știu ce să mă mai fac cu ei. Au început să comenteze ținuta că e de babă, sandalele de babă. Nu mă dau mare că am niște sandale (nr. Firma). Le am de 3 ani. Dacă au o problemă că nu le plac acest model de sandale să facă o petiție să conteste acest model.
Nici nu mai știu care brand a fost primul de a făcut acest model de sandale.”,
a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare, zilele trecute.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cristina Șișcanu a făcut o nouă schimbare de look! Reacția neașteptată a soțului ei, Mădălin Ionescu. „Mie nu mi-a plăcut niciodată chestia asta.”

Ți se rupe sufletul! Emily Burghelea, imagini SFÂȘIETOARE de pe patul de spital. A fost rasă în cap și urmează să fie operată. ”Am lacrimi în ochi și aștept”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

ulia Albu, adevărul despre cearta pe care a avut-o în parcarea unui hypermarket: "Dintr-un motiv total stupid". Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Mike

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies