Cristina Şişcanu în lacrimi! "Aud mereu de la jurați că Deea și Alexandra Ungureanu sunt în finală! Așa manipulezi publicul!"

Cristina Siscanu in lacrimi la Bravo ai sil - Celebrities
Cristina Siscanu in lacrimi la Bravo ai sil - Celebrities

Cristina Şişcanu a clacat în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” și a izbucnit în lacrimi.

Cristina Şişcanu încearcă din răsputeri să păstreze imaginea de femeie puternică, imagine cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului. Aprigă la manie atunci când este călcată pe bătături, Cristina a avut un moment în cadrul emisiunii Bravo ai stil – Celebrities, în care pur și simplu a clacat. Tensiunile acumulate, notarea juriului, clasamentul steluțelor, emoțiile foarte mari, orice concurentă care pare a fi greu de doborât sunt doar câteva dintre aspectele care duc la pierderea echilibrului.

O nouă dispută a intervenit în cadrul emisiunii și a adus cu ea lacrimi de tristețe și furie pentru Cristina Şişcanu.

“Nu aș fi vrut să atrag atenția asupra momentului de plâns. Se întâmplă.. Nu mi se pare corect că eu de când am venit aici aud mereu că Deea și Alexandra Ungureanu sunt în finală! Eu așa aud! Măi este adevărat?! Nu ai voie să spui ca jurat așa ceva! Dacă jurații fac lucrul acest intenționat că să ne provoace, eu nu vreau să particip la aceasta…nu știu cum să îi spun..

Eu chiar muncesc! Cătălin Botezatu mi-a spus că mă vede în finală, forțat de împrejurări! Eu de când am intrat în competitie asta aud de la jurati: Deea este în finală, Alexandra Ungureanu este în finală! Cu lucruri asta manipulezi publicul! Nu este în regulă, este o greșeală.

Cristina Siscanu in lacrimi la Bravo ai sil - Celebrities
Cristina Siscanu in lacrimi la Bravo ai sil - Celebrities[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu se face așa ceva! Și am avut un moment de sensibilitate când chiar m-au dat lacrimile, pentru că mă enervează această situație! Eu iau foarte în serios tot ceea ce se întâmplă aici.

Am și jurat și jur că pe bune asta a fost situația și am vrut să ascund momentul de sensibilitate pentru că nu e cazul… Dar nu am avut cum, că m-am întors când eram în platou și erau camera peste tot.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Andreea Tonciu a aprobat spusele Cristinei susținând că: “Nici mie nu mi se pare normala chestia asta, față de noi! Și plus de asta cum poți să spui că vii pe același stil și

îi dai numai "Bravo ai stil" ?!”

Cristina Siscanu si Andreea Tonciu scandal in culise
Cristina Siscanu si Andreea Tonciu scandal in culise [Sursa foto: Captură KANAL D]

Ajunsa in platou pentru a prezența ținuta, Cristina Şişcanu a menționat că: “Momentul plânsului a fost unul de sensibilitate! Eu chiar m-am jurat că a fost un moment de sensibilitate, că dacă nu a fost de ce aș fi plâns?! Plângeam de flori de cuc?! Nu cred…”

În culisele emisiunii jurații au comentat atitudinea și ținuta Cristinei: “Legătura ei cu moda este nulă!”

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Andra Volos și Iancu Sterp sunt cel mai nou cuplu din showbiz?! Au fost dați de gol chiar de o fană! „E o mincinoasă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies