Cristina Şişcanu intră în competiţia “Bravo, ai stil! Celebrities”!

Cristina Şişcanu intră în competiţia “Bravo, ai stil! Celebrities”!
Cristina Şişcanu intră în competiţia “Bravo, ai stil! Celebrities”!

Cristina Siscanu intra in competitia “Bravo, ai stil! Celebrities”! Prima declaratie a vedetei, inainte de prima intalnire televizata cu telespectatorii, din aceasta saptamana!

Incepand de saptamana aceasta, o noua celebritate se va alatura competitiei de stil si moda, “Bravo, ai stil! Celebrities”. Recent intoarsa de la “Survivor Romania”, acolo unde si-a testat limitele, in cea mai dura competitie de supravietuire, noua concurenta care completeaza podiumul celebritatilor inscrise la “Bravo, ai stil! Celebrities”, dupa eliminarea Biancai Giurcanu, de sambata seara, este Cristina Siscanu.

Cristina Siscanu este una dintre vedetele din Romania cu o vasta experienta in televiziune si o prezenta foarte activa in social media.

Cu un stil vestimentar propriu bine conturat si asumat, ambitioasa si hotarata in ceea ce priveste alegerile, Cristina Siscanu isi va demonstra veleilatile artistice in show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citeste si: Reacția Andreei Tonciu, după ce Bianca Drăgușanu le-a făcut „sorcove” pe concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: „Prietena mea nu a făcut o jignire”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cristina Siscanu afirma ca mizeaza, in aceasta competitie, pe indrazneala vestimentara si marturiseste ca parerile favorabile ale specialistilor in moda primite de-a lungul timpului ii dau curaj.

Cristina Siscanu intra in competitia “Bravo, ai stil! Celebrities"  Îmi doresc sa invat lucruri despre moda si stil, aici, de la cei mai buni

Ma bucur foarte mult ca am intrat in competitia <Bravo, ai stil! Celebrities>, imi doresc sa invat lucruri despre moda si stil, aici, de la cei mai buni.

Unul dintre punctele mele forte este faptul ca stiu sa combin piesele vestimentare. Am prins curaj, de-a lungul timpului, cand de foarte multe ori, oameni avizati sa faca acest lucru mi-au analizat tinutele vestimentare cu care m-am prezentat la diverse evenimente mondene. Acestia m-au aplaudat de foarte multe ori, si lucrul acesta mi-a dat curaj sa incerc sa fac combinatii vestimentare indraznete. Sunt increzatoare ca pot face lucruri foarte bune aici, la <Bravo, ai stil! Celebrities> ”, spune Cristina Siscanu.

Citeste si: Primele imagini cu Cristina Șișcanu, la întoarcerea de la Survivor România! A fost întâmpinată de Mădălin Ionescu și de fetița lor! Fotografii emoționante

In editia de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities” a avut loc cea de-a doua eliminare din acest sezon. La finalul editiei, Bianca Giurcanu si Bianca Rus au fost concurentele in pericol de eliminare, cele doua tinere avand cel mai mic punctaj.

Alaturi de acestea, la propunerea de eliminare, s-au alaturat si Calina Dumitrescu si Andreea Tonciu, indicate de celelalte concurente. Andreea Tonciu a fost salvata de la eliminare, in urma voturilor primite din partea telespectatorilor. Cea care a primit cel mai mic procentaj al voturilor si care a parasit competitia de stil a fost Bianca Giurcanu.

Nu ratati show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 22:00, si in fiecare sambata, de la ora 23:00, la Kanal D.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies