Cristina Siscanu mai are putin si devine mamica! Emotiile ii coplesesc pe viitorii parinti?! "Doctorul mi-a zis ca de astazi pot naste oricand"

Cristina Siscanu mai are putin si devine mamica! Emotiile ii coplesesc pe viitorii parinti?!
Cristina Siscanu mai are putin si devine mamica! Emotiile ii coplesesc pe viitorii parinti?! "Doctorul mi-a zis ca de astazi pot naste oricand"

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu sunt extrem de fericiti, mai au foarte putin pana cand vor devenit parinti. Micuta Petra este asteptata din clipa-n clipa, scrie WOWbiz.ro.

 

"Eu imi doresc sa nasc normal, inca mai am speranta, insa la ultima ecografie avea deja 3.7 kilograme si nu stiu daca este posibil. Cred ca va avea vreo 4 kilograme la nastere", a declarat Cristina Siscanu. 

 

Din dragoste pentru sotia si fata lui, Petra, Madalin Ionescu a luat cursuri de ingrijire a bebelusilor. Acesta vrea sa-i usureze viata Cristinei. 

 

 

"I-am pregatit o petrecere surpriza. In mod normal de asta se ocupa prietenele mamicii.

Insa eu am organizat si am invitat si baietii. O sa-mi iau liber cand naste. Am luat cursuri de ingrijire a bebelusului. Am aflat ca cei mici sunt la fel de importanti ambii parinti si ca tatal este foarte important in cresterea si dezvoltarea ei.", a declarat Madalin Ionescu.

 

 

Cristina Siscanu sustine ca nu a avut pofte prea mari, insa s-a ingrasat 20 de kilograme in ultima perioada a sarcinii.

 

"Nu am poftit la ceva anume. Insa mi-a fost mult mai foame. Am mancat mai mult in ultimul trimestru. La inceput imi era greata, nu prea mai puteam sa mananc. De astazi pot naste oricand. M-am ingrasat vreo 20 de kilograme am luat. Filip este uneori gelos, alteori nerabdator. M-am speriat putin de situatia in care e pusa fetita lui Christian Sabbagh.

Eu initial am zis ca o sa o scot afara din prima, insa acum imi este teama", a spus Cristina in emisiunea Teo Show. 

 

"M-am ingrasat si eu cu ea in perioada aia. Cam 6 kilograme. Eu mi-am propus sa nu fiu o mama nebuna", a mai declarat Madalin Ionescu.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Mădălin Ionescu, mesaj emoţionant pentru soţia sa, Cristina Şişcanu: ”Când iubirea e vie, pot să...”

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies