Cristina Şişcanu, mesaj dur pe reţelele de socializare: "Pe bune, ăsta e ajutor?"

Cristina Şişcanu, mesaj dur pe reţelele de socializare:
Cristina Şişcanu, mesaj dur pe reţelele de socializare: "Pe bune, ăsta e ajutor?"

Cristina Şişcanu a avut un discurs neaşteptat, recent, pe reţelele de socializare.

Cristina Şişcanu a avut o reacţie total neaşteptată pe reţelele de socializare. Aceasta susţine că, deşi românii au intenţii bune, nu ar mai trebui să doneze mâncare şi lucruri folosite refugiaţilor veniţi din Ucraina." Oameni buni, terminați să mai donați mâncare refugiaților ucraineni! În primul rând, acea mâncare nu este verificată, nu știu, dar poate fi și stricată. Pot fi lucruri care se strică între timp. S-au aruncat nu știu câte.

Am văzut că unii au donat haine rupte, pătate, biberoane folosite.

 

Nu vă e rușine, pe bune? Nu înțeleg această mentalitate prostească a românilor de a face lucrurile astea. În primul rând, ca să-i ajutați pe refugiați, donați organizațiilor umanitare neguvernamentale mari, serioase, care se ocupă cu așa ceva! Donați bani! Cât vrei, atât donezi, oricât de puțin. Dar dacă am face-o toți, se adună banii necesari celor care au nevoie."

, a răbufnit vedeta pe reţelele de socializare.

Citeste si: Cristina Șișcanu, vești neplăcute din Ucraina! Nu au reușit să fugă din calea războiului: „Aproape m-am prăbușit pe stradă când am sunat. Au clacat!”

Cristina Şişcanu
Cristina Şişcanu a răbufnit pe reţelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Cristina Șișcanu a folosit termenul "egoişti" când i-a descris pe cei care merg la graniță cu câteva produse pe care le au prin casă, doar pentru a spune că au ajutat:" Efectiv m-am săturat de mesajele astea, care vin din mințile înguste: 'Vai, du-te cu sarsanaua acolo, cu mâncare caldă

la frontieră!' Pe bune, ăsta este ajutor?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Începe să fie o reală problemă!  Ajutorul se face în mod organizat în situațiile de față. Că te duci tu și duci 3 sarmale ca să te simți că ai făcut un bine, ăsta e egoism.

Tu faci ca să zici și tu: 'Uite, am fost și am ajutat un ucrainean, doi, trei.' Lăsați prostiile astea!
", a conchis soţia lui Mădălin Ionescu, pe Instagram.

Încă de la începutul conflictului armat din Ucraina, Cristina Şişcanu a fost una dintre persoanele extrem de vocale pe această temă, frumoasa vedetă având şi o parte considerabilă din familia ei pe teritoriul Ucrainei. 

Cristina Şişcanu, în lacrimi la începutul războiului

"Situația e gravă, de dimineață sunt ochi și urechi la știri despre situația din Ucraina. Asupra noastră se restrâng lucrurile astea pentru că verișoarele mele sunt ucrainence, fratele mamei e stabilit de foarte mult timp în Ucraina, are familie acolo, are două fete de vâstă apropiată cu mine, care au și ele famii și copii. Une e în Kiev, alta e în altă zonă care nu e vizată de ruși.

Verișoara mea stabilită în Kiev e la serviciu, e asistentă medicală, își desfășoară în continuare activitatea în mod obișnuit”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

„A vrut să meargă să-și alimenteze mașina la benzinărie, a stat trei ore la coadă să o poată alimenta, toți sunt pregătiți pentru plecare în caz că va fi nevoie. Unchiul meu mi-a spus că sunt echipaje de poliție peste tot, sunt verificate mașinile”, a spus ea.

Citeste si: Cristina Șișcanu trece prin momente grele! Familia sa se află în Ucraina, în mijlocul războiului

Mai mult decât atât, Cristina Șișcanu le-a propus celor dragi sî vină în România în cazul în care le este pusă viața în pericol.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cristina Şişcanu
Cristina Şişcanu a vorbit despre situaţia refugiaţilor din Ucraina[Sursa foto: Instagram]

„Le-am propus rudelor mele să vină aici la mine, să am grijă de ele pe toată perioada asta critică, e vorba despre unchiul meu, soția lui, cele două fete care au la rândul lor soți și copii. Mi-au zis că nu vor să plece de acum de acasă, dar propunerea rămâne deschisă și dacă sunt într-un pericol iminent eu îi aștept și sunt dispusă să-i ajut cu tot ce e nevoie”, a mai zis ea.

Sunt verișoarele mele, unchiul meu, fratele mamei, verișoarele cu care am copilărit, ne vizitam foarte des, e cumplit. De dimineață am stat la discuții să încerc să-i conving pe toți și să-i aducem aici, dar n-am putut să-i conving. Nu vor să-și părăsească casele, unchiul meu are o gospodărie acolo, e tot o debandadă.

Lucrurile au luat o întorsătură extrem de gravă și complicată. Sunt foarte îngrijorată și de verișoarea mea, asistentă medicală, care a mers la muncă în mod obișnuit. Nu am putut să-i conving, până la urmă e decizia lor, ar fi trebuit cred să ia această decizie mai devreme înainte de a pleca. Haosul va fi din ce în ce mai mare, totul e imprevizibil.

Unchiul meu e lângă o pădure, lui i se pare că nu i se va întâmpla nimic, verișoarele mele sunt stabilitate în oraș. Ele se roagă, își păstreză calmul și speră că se va termina repede, dar eu sinceră să fiu nu cred. Deocamdată sunt stăpâne pe situație”, spunea Cristina Şişcanu la începutul războiului.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies